ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 arkadaşlar 2 günden beri oyuna girmekte çok zorlanıyorum.. ayrıca cypher1 her saat başı restart atılıyor.. charım rolback oluyor.... bu sadece cypherdamı oluyor yoksa bütün serverlarda oluyormu,birde bunun sebebini bilen varsa bir zahmet...[signature][hline]cypher:lvl 55 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 5 dakika önce herkes cyper 2 de dc oldu nedeni. cyper 2 crasher problem.log in to cyper 1 felan dedi yani 1 e geçin dedi save leyem dedim dc oldum. cyper 2 ye zor giriyorum zyper 1 nerdeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReTro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 peki bunun sebebi nedir bilen varsa yada problem ne bizdenmi kaynaklanıyor bilgilendirsin birisi :([signature][hline]cypher:lvl 55 warior human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar