Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ntext bir field okumaya çalıştığımda aşşağıdaki hatayı alıyorum. 1 sene öncede bu olay başıma gelmişti ve ufak bir araştırma ile bir bug olduğunu görmüştim acaba başına böyle bişey gelipde çalıştıran varmı düzgünce. Warning: mssql_query(): message: Unicode data in a Unicode-only collation or ntext data cannot be sent to clients using DB-Library (such as ISQL) or ODBC version 3.7 or earlier. (severity 16) in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sql Sorgun Nasıl ?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hocam sorguyla alakası yok okursan mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Neyse adodb ile yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sabahtan beri bunu arıyom merak ettim neymiş sorun?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mssql fonsiyonlarıyla nvarchar ve ntext okunamıyor onun yerine adodb ile çekmen gerekiyor. $db = new COM("ADODB.Connection"); $dsn = "DRIVER={SQL Server}; SERVER={localhost};UID={username};PWD={password}; DATABASE={dbname}"; $db->Open($dsn); $rs = $db->Execute("SELECT * FROM tabloadi '"); while (!$rs->EOF) { $degisken=$rs->Fields['alanadi']->Value; echo "$degisken"; $rs->MoveNext(); } [Bu mesaj Ragnar tarafından 23 Ağustos 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 e php.net'te mssql'e bakmışken bunu da görmüşsündür.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar