Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yaw benim UO GTA III CD sini takmadan çalışmıyo valla cd olmadan clienti açıyom cd yok diyo gta cdsini takıyom açılıyo ben annamadım walla[hline]Bring me to life Gıcırtılı Dizeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 xp mi kullanıosun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ewet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 eskiden banada olmuştu uo yu re inst etmeyi dene derim ama cd siz calısması için kur ve kurarkende ilk oynarkende cd rom boş olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 vallayı benım yavaş acıyor cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Uo nun cd sini toptan harddiske at , sonra ordan kur. Bi daha istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 UO yu üzerine bir daha kur. UO yu açacağın zaman cd unutma içerde, çalıştırdığın anda içerde hangi cd varsa bir sonraki çalıştırmada onu ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar