Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendini bile bile ateşe atmak...

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

Bir insan üniversite yada lise hayatı boyunca neden asık olur. İşin yok gücün yok belli bir dayanağın yok biticeğini biliyorsun ama gidip asık oluyorsun.Bu insan olmanın gereği midir yoksa sadece aşşalık hormonlarımızın bir oyunu mu ?
Su an yeni bir baslangıc yapacağım için cok mutluyum asık olmadıgım halde asık oldugum zamanlardaki gibi midem agrıyo kalbim carpıyo ve o fix karamsarlığım gitmiş onun yerine hayat dolu bir insan gelmiş bunun nedenini bilmiyorum ama uzun sure bozulmasını da istemiyorum.
Off konu dağıldı yine sonuc olarak neden asık oluruz ve benim gibi asık olmaya mecbur hissederiz.Sonu oldugunu bile bile...[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Sosyal ağlarda paylaş

.aşk [mode aktive] .. :D eheh öyle bi özelliğimiz olsa keşke .. Aklımız kızlarda oluyor Derslerde zayıf not alıosun,kendini üzüyorsun,Hiçbişi yapmak istemiyor Aşık oluyosun kısacası .. ama o kız sana bakmıyor ... gün geçiyor sen başkasına aşık oluyorsun onunla mutlu oluyorsun ama geçmişte yaptıklarına bakınca ''ben ne yapmışım bi kız için'' diyosun ... Acayip bişi gerçekten ... hemde çok ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..

[Bu mesaj RaVena tarafından 23 Ağustos 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...