Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bir insan üniversite yada lise hayatı boyunca neden asık olur. İşin yok gücün yok belli bir dayanağın yok biticeğini biliyorsun ama gidip asık oluyorsun.Bu insan olmanın gereği midir yoksa sadece aşşalık hormonlarımızın bir oyunu mu ? Su an yeni bir baslangıc yapacağım için cok mutluyum asık olmadıgım halde asık oldugum zamanlardaki gibi midem agrıyo kalbim carpıyo ve o fix karamsarlığım gitmiş onun yerine hayat dolu bir insan gelmiş bunun nedenini bilmiyorum ama uzun sure bozulmasını da istemiyorum. Off konu dağıldı yine sonuc olarak neden asık oluruz ve benim gibi asık olmaya mecbur hissederiz.Sonu oldugunu bile bile...[signature][hline]Back up to Heaven all alone... Nobody callin' on the phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Universitedesin aklının %90 ı dersler yerine kızlarda oluyor.(en azından bende böyle) kalan %10 lada allahtan dersleri geçebiliyoruz ;) Keşke bir özellik olsada istediğimiz zaman aşık mode on off filan yapabilsek :) Ama malesef olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bu aslında olması gerektiği için oluyor.DÜnya ya gelmişiz ve aşkı da tadıyoruz. Sadece hormon diyerek bakamıyorum yoksa hissetmek olmaz duygulanmak olamazdı diye düşünüyorum. Sen yinede böle hissetinğinde şüphe duyma derim.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 .aşk [mode aktive] .. :D eheh öyle bi özelliğimiz olsa keşke .. Aklımız kızlarda oluyor Derslerde zayıf not alıosun,kendini üzüyorsun,Hiçbişi yapmak istemiyor Aşık oluyosun kısacası .. ama o kız sana bakmıyor ... gün geçiyor sen başkasına aşık oluyorsun onunla mutlu oluyorsun ama geçmişte yaptıklarına bakınca ''ben ne yapmışım bi kız için'' diyosun ... Acayip bişi gerçekten ... hemde çok ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 23 Ağustos 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sex yapmak nasıl ınsanın dogasında var ve ınsanı teşvik eden bi etksense Buda hormonların meydana getirdigi bir zorunluluk.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ravena@ kız calıskansa notların duzelıyor be abı sende calısıosun :)..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lise yıllarında çok fena , zaten dersler var bi de o olunca... üniversiteyi daha göremedik. :P[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sex sorun değil bi şekilde çözersin o problemi ;) asıl sorun duygusal anlamda bağlanmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben onların problem ve cozumlerınden bahsetmedımkı. İkiside aynı dogrultuda vucut metabolizmasının uyguladıgı bi zorunluluk[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 üni iyidir ya[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Aşka yorum yok,zarar yada kazanç olduğunu bilmiyorum,belkide en güzeli platonik olanıdır...Neden platonik olanı dersek konuyu saptırırız sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 @circirbocugu .. eheheh süpersin :) ... Aşk çok garip bişi gerçekten :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar