Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün 30. Yaşgünüm Sensizliğimin 10. Yılı


Anarsist

Öne çıkan mesajlar

Tabi yaşım 30 değil bu arada..öyle hissedip öyle yazmaya çalıştım..:)

Bugün 30. yaşgünüm..sensizliğimin 10.yılı...yani bensizliğimin..güneşin doğası yok gibi..her günkü gibi..sen gittiğinden beri her gün böyle..üzmek istemiyor beni..anlıyorum...her doğan güneş yeni bir acı..yeni bir "sevgili yüzü"..yeni bir"sen" ama hep aynısından..

acı bir tat geliyor ağzıma...dünkü alkolün kekremsiliği..ben her gün böyle miyim?her gün ağlıyor muyum, her gün lanet mi ediyorum yalnız oluşuma..ve neden hala intihar etmiyorum..?
imkansızımı bekliyorum bu dünya da? seni mi bekliyorum yoksa?hah..fotoğrafın neden aynanın üzerin de..ve neden her gün daha da hızlı yaşlanıyorum ben?neden seni ilk günkü gibi seviyorum ama yalanlıyor dudaklarım? neden kalbimin anlamsızlığına anlam bulmaya çalşıyorum.?neden saçlarım beyaz benim?

bugün 30. yaşgünüm..sensizliğimin 10.yılı..ağlamaklı oluşundan kurtarmaya çalıştığım gözlerim...ve bir ölüm marşı çalan radyo..beraber olduğumuz günlerden kalma olduğunu farkedip kırdığım resim çerçevesinin yerde ki parçaları..seni sevmiyorum diye haykırışımın yalanvari
duruşu..ve....aradan tam 10 yıl geçmiş olmasının verdiği, mide bulandırıcı gerçeklik....ama her şeyi ilk günkü gibi hatırlıyor olmamın, ben de ki acısını çekişim..bir kez daha bağırışım..yine sonuçsuz kalan yalanlar..

bugün 30. yaşgünüm..sensizliğimin 10.yılı..sokaklar bile farkın da..bugün doğumgünüm..bak yollar tertemiz..benimle..se...benim için sadece..yolda ki dilencilerin, benden daha çaresiz olduklarını düşünmemin, küçük avutmasını yaşarken, sen geldin aklıma...gözlerin geldi..10 yıl öncesinden..küçük birer yeşillik..boşverelim seni...bir pasta aldım kendime...yarısını yedim...yemeyeceğim diğer yarısını..sanma senin için bıraktığımı..canım istemiyorum o kadar...senin için ağlamıyorum ki ben..

hayır..yapamıyorum....
kendime söylediğim yalanlara dayanamıyorum artık..gözümden gelen yaşlara "soğan" sebebi, ansızın uyanmalarıma "kabus" süsü vermekten bıktım...
unutamıyorum seni...ağlıyorum her gece gizli gizli..yataklar dar geliyor "senli" rüyalarıma...aynalar küçük geliyor yansıma da ki "bize"
ve yollar dar geliyor bana sen olmadan..uzun kahverengi saçlarına bi kez daha dokunabilme arzusu ile yanıp tutuşuyorum...seninle yanyana el ele yürüyebilmek istiyorum...bağırmak, delicesine bağırmak istiyorum sevdiğimi..saat 8'de evden almak istiyorum seni...ve biliyor musun, akşamları 8de hep ağlıyorum ben...eylemler istiyorum anarşik..gülmek istiyorum anlıyor musun?...üzerine gözyaşı düşmeyen, kitaplar istiyorum...uzun siyah saçlarımı istiyorum isyankar...gençliğimi istiyorum... seni istiyorum delicesine....

bugün 30. yaşgünüm..sensizliğimin 10.yılı..gözyaşımın tadını, suyun tadından fazla aldım bugün...bu yaş günümde de aramadın beni son 10 yılki gibi..ama bu akşam son benim için..gidiyorsun beynimden, ama ne yazık ki senin gibi o da ölüyor bu gece...
elveda sana....ve bana...elveda dünya...[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten 10 yıl olmasa da arada bu kadarbir süre olması imkansız geliyor bana. Bu kadar süre boyunca bu duygularla nasıl yaşayabilir insan. Kendini melankolinin çekiciliğine kaptırarak mı ? Yoksa mazoşismin doruklarını yaşarak mı ?

Bilemiyorum ama tanımlar o kadar içten ve güzel olmuş ki insanın içine işliyor; olamaz dedirtiyor. Ne yaptın da bu kadar severken ayrıldın dedirtiyor ?

Anlatım çok kuvvetli gerçekten kutlamak isterim. Bu duyguları uyandırabildiği için, kafamda bir an olsun gerçekliğini sorgulatabildiği için.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...