tortor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 60 Rog Arıyorum. itemli yada itemsiz olsası bana fiyat konusunda değişiklik yaptırmıcaktır. Lvl 60 olması kafamdaki teklifi vermeme yeterlidir. Allice tarafında olması , bide abarmıyım ama, Human Rog yada Dişi elf rog' daha öncelikli ve fiyat acısından yüksek teklife değerdir bana göre. (Gnome yada Draft varsa hiç sormayın almam) Daha öncede acc aldım. Hangi sehirde olursanız olsun 10. dak içinde işlem tmmdır. PM atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tortor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Pm'lere devam edebilirsiniz. UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tortor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Carmella_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Selamlar [email protected] Bana ulaş epic binekli alterac valley exalted hediyesi daggeri yuzugu shadow set parcali :) epic trinketli charim var bl de allice nightelf rogue erkek :) Msne bekliyorum seni Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tortor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar