Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya siz?

black_angel

Öne çıkan mesajlar

ben bazen kendimi yok yere çok kötü ve yannız hissediyorum.hiç sebebi yokken oluo bu ama kendimi birden bire çok mutsuz vve yannız hissetmeye başlıyorum..bunun sonu ağlamaya kadar gidio ve ağlayınca rahatlayıp normale dönüyorum... ya sizde oluo mu bu zaman zaman..bu bende çok olmaya başladı bazen kendimi gerçekten çok mutsuz ve yannız hissediyorum şu anda öyle mesela... gerçekten bunu söylerseniz çok sevinirim...[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

sonra telefonumu görürsem daha kötü oluyor çıktığım olmadığı zamanlarda (1 aydır fln yok uzun süre de olmıcak galba) eski çıktıklarıma karşı bir zaafım beliriyor aralarından biri o gece ilahım oluyor birden yeniden aşık olduğunu sanıyorum aramak msj atmak özür dilemek yeniden çıkmak istiyorum....

ertesi gün yine aynı şey bu kez yine telefonu görüyorsun başka bir eski çıktığının telefonu yine aynı şeyler..

bi süre sonra canın sıkılıyor 1 hafta ara veriyorsun oof of sonra yine devam aynı muhabbet ta ki birini buluncaya kadar.

bulunca kafanda mutlaka bir başkası oluyor kafanı dağıtmak için bulduğun bu kızın bi arkadaşından hoşlanıyorsun bu sefer de hay[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Ağustos 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende tamamen sebebsiz oluor.... ya öle boş boş otururken yada msn deyken falan.... uyurken ilaçlı olduğum için çok problemim olmuor ... yada eski sevgilimi düşünmüyorum..sadece birden bire sinirrlerim boşalıor ve çok kötü hissediyorum ..ağlıyorum ve işime devam ediyorum... böyle işte...[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

black , bir terapist ile konuşmayi düşündün mü hiç ???
ciddi ciddi çok yardimi dokunuyor , en basidinden bu sorduğun soruya terapistin cevabı " bu soruyu bana soran tek kişi olduğunu düşünüyorsun ama değilsin , çok kişi var bu durumda olan , olmuş olan " olacaktir .. bunu bilen birinden duymak bile rahatlatıyor insani ... ve evet birtek sen değilsin bende dahil bir çok insan var bu durumda olmuş olan , yada hala olan ... bu doğal birşey ... günümüz yaşam şartlarinda gittikçe de yanlızlaşmaya devam etmekteyiz ...[signature][hline]*Ben Kimim ???
*The Voice of RELAXOLOGY
*Anime listem için PM atın , görüşelim...
Sosyal ağlarda paylaş

heh ya bişi yazdım bi daha baktım da...

blackçim senin sorunların mı var yani bilmiyorum nası bi insansın yaşın kaç? durduk yerde bunlar oluyorsa mutlaka seni etkileyen/etkilemiş bazı durumlar vardır yani ne bileyim bu başına geldiğinde birileriyle konuşmayı / o mümkün değilse mesajlaşmayı falan deneyebilirsin sanırım benim söylediğim şeyler farklı kalmış..

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Ağustos 2005 03:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bu konuda tek değilim bunu biliyorum yanlızlık derken yanlış anladın beni...
ben dostsuzmuşum gibi hissediyorum kimse bana değer vermiyormuş gibi.. bu sırada psikyatr a gidiyordum ama çok zengin değilim malesef ve ona verecek pparam kalmadı..

gerçekten rahatlayamıyorum bu aralar :([signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

senin hayatini çevreni bilmemin imkanı yok ama , hiç kimse dostsuz olamayacak kadar katı ve kötü , değer verilmeyecek kadarda zalim ve kalpsiz olamaz (hele bunlari düşünen birisi hiç olamaz) ... mutlaka vardir yakınında olanlar , sadece herzaman sana destek olduklarini hissedemiyorsundur , yada onlar hissettiremiyorlardır , ama ordadirlar .. ihtiyacın olduğunda illaki gelirler bi şekilde , bazı bazı gelir insana boyle düşünceler ( özellikle şimdiki gibi saatlerde ) , ben boyle olduğumda ertesi günü planlarim hep , arayacak kişiler , beraber yapilacak işler bulurum , sonra çok iş ve kişi olunca sevinirim :D tavsiye edilir (şefin spesyali ) ...[signature][hline]*Ben Kimim ???
*The Voice of RELAXOLOGY
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıyorsun.... benim sorunum şu anla ilgili değil ...ben her zaman yanlızım...ya dinimden dolayı yada insanların beni çekemeyişinden dolayı bir dışlanma var aylardır.... ama gerçekten dosta ihtiyacım var bu sıralar.... neyse haklısın birazda şimdi yatsam iyi olur...

iyi geceler herkese....[signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman programli olmayi birak ( ben biraktim mutluyum :D )
ciddiyim , saat gibi dakik bi yaşamim vardi , odam da kitaplar bile alfabetik sira ile dizilir , elbiselerin kat yerleri üst üste gelirdi ... sonra (edwart norton olduğuna inandiğim bir zaman diliminde ) hayatima giren bir kız sağolsun programsizliğin ne kadar zevkli bişey olduğunu gösterdi ... (evet üniversiteyi 2 sene kadar uzatmiş olablirim ama mutluyum :D )
şu anda odam savaş alanindan farksiz , polis çağırsam parmak izi almaya kalkarlar hırsız mı girmiş diye amma velakin herşeyi istediim an bulurum ...
neyse çok daldim saçmalamaya , sözün özü ; biraz da programsiz keyfi olmayi dene (benim gibi ol demiyorum :D ) ...
keyfe keder cep telefonunu kapa , evde masaya koy , tak kulakliklarini , yürü sağda solda ...

arkadaşlardan yenen kaziklar konusuna gelince . hmmm evet o hep var , ben saymayi biraktim ... hep te olacak ... takma kafana beraber geçen günler ve eğlencesi kar kaliyo yanina ...[signature][hline]*Ben Kimim ???
*The Voice of RELAXOLOGY
Sosyal ağlarda paylaş

bana da oluyor arada. ozellikle uzun zamandir evden uzak oldugum su gunlerde daha sik oluyor. gece 3-4 gibi, herkes uyurken, ben de uykusuzlugun doruklarindayken, yasiyorum hissetiklerini. aglamaya gidecek kadar siddetli degil, ama sanirim anlayabiliyorum ne hissettiklerini.[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana her zaman olmuyor da, daha çok gecenin melankolisi olarak tanımladığım saatlerde başıma geliyor. Misal 02-05 arası diyebiliriz.

Bir de ağır şeyler yaşamışsın arada onlar aklına geliyorsa, aklını kurcalıyordur. Bu da garip hüzne sebep verebilir.

Yine de hayatı boyunca insanın yalnız olduğunu unutma. Bu yüzden kendinle arkadaş olmaya çalış, meşgale bul, pek boş kalma.

Yazı yazmak çok rahatlatır insanı haberin olsun. Keza resim yapmak veya müzikle uğraşmak falan da.

Bu hüzün de benim için gece alametlerinden biridir. :)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şeyi cok kafana takıyorsun gibime geliyor...Dunyada tek oldugunu dusun kafana taktıgın olaylarıda rüyadan ibaret olsa olmasada nolucak dıye dusun ..Daha dogrusu dusunmemeye calış..Duzelır..Bu tur sorunlar genelde gecıcı olur..Yakında gecer..[signature][hline]
Life it seems will fade away...Drifting further everyday....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...