SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Selamlar Arkadaşlar ben daoca baçlamak istiyorum herhalde önce bir cd gerekiyor (:)) bursada nerden bulabilirim resmi sitesi neresidir kayıt olmak için yardım ederseniz sevinirim[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 türkiye'de satılmıyor DAoC, [ ikinci el dışında] Eğer Eu versiyon istiyorsan gameloaded.co.uk tan sipariş verebilirsin. GameLoaded.co.uk Burasıda resmi sitesi [ Eu serverlarının][hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] [Bu mesaj fixmen tarafından 12 July 2003 10:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: SouLForGeD, 12 July 2003 10:12 tarihinde demiş ki: Selamlar Arkadaşlar ben daoca baçlamak istiyorum herhalde önce bir cd gerekiyor (:)) bursada nerden bulabilirim resmi sitesi neresidir kayıt olmak için yardım ederseniz sevinirim[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 us almak istiyosan Burdan temin edebilirsin bitmeden yeti$ bence ;)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Peki 16mb asusv3400 tnt ekra kartı kaldırırmı bu oyunu bosuna ısmarlamayalım(bilgisayar PIII 450 256 ram var)[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 kutunun arkasındaki min. system req. ==> DAoC için => p3 450, 128 ram, 600mb free hdd space, 16 mb Video card, 56k modem SI için ==> p3 1.4, 256 ram, 32 mb Video card, 56k modem bunlar minimum gereknler[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Cazlısmaz yani off be ne sanssız adamım okadar heves ettik ikna ettik bizimkileri makine yetmiyo off :([hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar