Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

combo videoları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim arka arkaya f12 yle aldığım screenshotları gifleştirdiğim kombo görüntülerim daha iyi ne bunlar böle ...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
Yokh. Dur indirem bakayım. Ben benimkileri yayınlarım bi ara üşenmezsem..[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
kötü ya
adam hep aynı şeyi yapıyo abi bi tek ilk başta wolverine ile sağlam dövüyo berserker barrage arada falan onun dışında aynı hep bayar :D
bide cyclopsla güzel dövüyomuş :D
[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity.

[Bu mesaj Fiercewind tarafından 19 Ağustos 2005 07:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Benim evde 50-60 mb gif combo kayıtlarım var. Hehe onları uplıcam da üşeniyom :lol:
Ayrıca kardeşin izi de mi yaptı o komboyu. Baya bi beleş kombo da ondan :horace:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...

Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki:
koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık..

DEF Klanı'nın Gücü !
Mesaj tarihi:
said:
Queen, 21 Ağustos 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
Bu da benim kız kardeşimin combosu basit ama

Basit öylesine sergiliyim.Adı Soul Killer gibi bişydi.

hocam bu bisi deil ardi gelmiyor ardindan dier elemanda gelseymis mukemmel olacakmis mesela benim kiz kardes spider+venomla ard arda koyuyor sonra ben evil ryu ile ona bi shin-goki-satsu yapiyorum 2 sinin enerjine esit güc aliyor deliriyo birakiyo oyunu :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares
  • Yeni Oluştur...