Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Soğuk bir yağmur Serpilirken gelmişim Karanlıkların ülkesine Elde avuçta durmuşum bir süre Günahsız bir yaşam vaadi Yalan bir hayat senaryosu Kurulmuş sahnenin en güzel yerine Elde avuçta durmuşum bir süre Zincirlerim koptu kopucak İplikle bağlı prangalarda Yine hayat avlamış beni Bir orda bir burda Şimdilerde oturuyorum Işıltılı bir meydanda Bekliyorum ne zamanı ne yaşamı Beni tek anlayacak bir sırrı Yağmur yağarda Günlerden perşembe ise O gelir belki Beni hiç sevmemişse.. Fısıldar bana adını sadece O an gökgürülder gibi ismi duyulur Onun ismi ölümdür... *Cılız kolları iki yana açıldığında yağmur olağan şiddeti ile devam ediyordu..Gerisin geri cebinden anıları düştü..Arkasına son bir kez baktı ve kendini bıraktı derin dipsiz uçuruma..*[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 duygu yüklü bir şiir..çok hoşuma gitti..yüreğine sağlık...[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ah ah çok hoş olmuş efendim yine. İçim bir hoş oldu okurken hele en sonda...[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eline saglık yazmıssın ama beni fazla etkilemedi ya.:( ama yinede guzel olmus diyim eline saglık. [Bu mesaj gokhaan tarafından 23 Ağustos 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 buda benden olsun.. Ben seni sevdimmi sevdim Masum bir çocuk saflıgıyla Sevebildiğimce tüm kalbimle Çılgınca ölümüne ben seni sevdimmi sevdim Bazen bir rüzgar oldum Kondum yanagına Bazen bir kar tanesi oldum Üsüttüm içini Ben seni sevdimmi sevdim İlk ve sondu bu sevgim Neredesin ruh eşim Eger yoksan kararır güneşim Ben seni sevdimmi sevdim ya sen beni sevgilim? Sevdinmi? Edit: bu siiri ben degil is arkadasim yazdı hosuma gitti paylasmak istedim [Bu mesaj gokhaan tarafından 23 Ağustos 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar