pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 clan baskanı toplam vede clana aldı bırının ne kdar np si oldunu nasıl ogrenebılır ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla biri yazsın ben de merak ediyom[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benim bildiğim bilemiyor.Çünkü ben TnT deyken her savaş sonrası herkes np sini söylerdi ve toplanırdı öyle bilirdik kaç np miz oldunu. Clanının npsini burdan,oda sıralamadaysa clan^^ http://www.knightonlineworld.com/ranking/ranking.asp Clana aldığın kişinin npsini de bir sonraki gün yine burdan ><(np updatinden sonra)[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mersi :)[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi site vardi. gunluk, haftalik np istatistikleri falan yayinliyordu.. gel gor ki hatirlayamadim simdi.[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar