Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Beyaz Sayfa Emekli bir polisin uyuşturucu karşıtı açtığı sayfa. Şimdiye kadar biriktirdiği 1000+ sayfa dökümanı bu site aracılığıyla yayınlamayı düşünüyor. İnceleyip yayılmasını sağlayarak, biraz daha bilinçlenme sağlayabilir ve bu sayede belkide kurtarılacak yaşamların sayısını arttırabilirsiniz.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 güzel ve misyonu olan bir site. fakat başlayan birinin bırakması zor, olduğunca kişinin girip zararlarını öğrenmesi ve hiç başlamaması gerekiyor.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 anlamlı bir site.sailorun dediği gibi madde bağımlısı kişinin bırakması zor oluyor ancak bu site denemekten nolurculara karşıda güzelce açıklamalar barındırıyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yannız ismi bi garip.. taam abi hayatımda beyaz bi sayfa açıom, getirin lan 2 line kokainimi, diyebilirler. :)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tabi hep öyle derler zaten ;)
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben beyaz'a karşıyım, herbal life sometimes chemical diyorum =) zaten farkettiyseniz genel olarak eroin ve kokain üzerinde durulmuş... bu ikisini ben bile tasvip etmiyorum, hele eroin'i !! Tam anlamı ile = ölüm[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aferim bu ikisini sen bile tasvip etmiyorsun gerisini ediyor musun ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: MartinLGore, 23 Ağustos 2005 02:01 tarihinde demiş ki: yannız ismi bi garip.. taam abi hayatımda beyaz bi sayfa açıom, getirin lan 2 line kokainimi, diyebilirler. :) : ))[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 aslında uyusturucudan tiskinmek ıcın en ıyı yol Requiem For A Dream filmini izlemek[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bence o film bilinaçtıltından teşvik ediyor, söyliyim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: huun, 23 Ağustos 2005 09:58 tarihinde demiş ki: aferim bu ikisini sen bile tasvip etmiyorsun gerisini ediyor musun ? doğallar için bende bişi demiyorum.. (marijuana, saliva, mushroom gibi)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 off abi simdi bi joint olsa da :P[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore?
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bravo.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site
Öne çıkan mesajlar