puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 la ılgılı bılgıısı oaln var mı bı yardım edermısınızz?[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Öhöm bi dur daha yeni açıklandı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya ne yapıyım ıstedıgım bolum olmadı belkıde ek kontenjandan fln gırerız sımdıden hazırlık yapıyım dedım:) sevgılerrr[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iyide benim bildiğim ek kontenjandan hiçbi bölümü tutturamayanlar girebiliyo,öle değilmi?[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ek kontenjana AÖF'nin kontenjansız bölümleri dışında hiçbir yere yerleşememiş adaylar başvurabiliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yani ben 4 gözle bekliorum açıklanmasını.işallah bu sefer olur[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende takıldım da hemen sevinme dostum... Tercihlerin kısıtlı ötesi diyeyim sana... Öncelikle puanının üzerinde kapatan bölümleri yazamıyosun... Sonra da zaten açık kalan bölüm sayısı da çok fazla değil :) Özel düşünen arkadaşlara tavsiyem Kıbrıs tercihini göz önünde bulundurmaları... Kıbrıs üniversitelerinde her sene kontenjanlar büyük ölçüde açık kalıyo... Ayrıca okul fiyatları da çok düşük buradaki okullara göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 15 bin boş kontenjen var 14 bini acık ogretım 1000 nide lisans ama ek kontenjadan girebilmek için taban punını almanız gerekıyo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar