erolvan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar bu sıze 2 . sorum olcak kusra bakmayın yardmızn ıcın tessekkurler. Son bolum mu anlamadım ama uzun bı bolum wardı gectım polisi fln oldurdum sonunda uzun bır suru yazı cıktı ama yazılar bıttıkten sonra oyuna gerı dondu oyun tamamen bıttı mı ? 200 bolumde 110 u gecıldı yazıo bu arada STATS bolumunde eger yardm edeblrsenız cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaa ben olayı anlamadım yani şimdi bitti ve 200 bölümün 110 u yapılmış?????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 muhtemelen oyunun hikaye kısmı bitmiştir.Geri kalan görevleri yapmak istersin belki diyede oyuna dönmüş tekrar.Ama official olarak bitmiş gözüküyor.Yani arkadaşlarına "aha bitirdim lan" diyebilirsin =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya arkadaşlar, san andreas ın uzun uzun incelendiği, sadece görevler değil, bi kaynak verebilirmisiniz. türkçe olması gerekmez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolvan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaaa sımdı baya zor we uzun bı bolum bıtırdım sweet ı oldurdum bıde o zencı polısı snra yazılar cıktı bı suru snra oyuna gerı dondu harıtarada fln goreew fln cıkmıo anlamadım bıttı galıba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet bitti, %100 bitirmen için devam edebiliosun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar