katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Beyler benim ko ya girdiğim de ıd ve şifremi girdiğim yer biraz saha kaymış siz dde de öle mi bir değişiklik mi var yoksa?
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben giremiyorum zaten kaç saattir: nevri dönmüştür geçer yakında :D
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eveeeet. Kesin ke geliyodur. Hatta bak girişteki canavarın dişlerinden biri de yok. Kesik ke bu. Ke ke..[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cözünürlüğü değiştir. 1024x768 yap ortalanır. Ayrıca Canninin dedği gibi canavarın dişlerinden biri eksik. Kulaklardan biride kısalmıs. Ke geliyor gümbür gümbür zuhahahaha[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 monitörünü salla düzelir :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: CaNNi, 23 Ağustos 2005 14:06 tarihinde demiş ki: eveeeet. Kesin ke geliyodur. Hatta bak girişteki canavarın dişlerinden biri de yok. Kesik ke bu. Ke ke.. ZUahahahauehuaheae[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan::EAGLES: bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Canni kopardın beni Allah exlerini arttırsın :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm arma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Cafecek şiddetle girmeye çalışıyoz ama oyuna giremiyoz. Ke yi de cafecek merakla bekliyoruz :lol:[signature][hline]Cyphera geçtim. Cypher diez arası item para takası yapılır. Diezde 58 assa Ares te 56 mage satlık
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hadi ama artık gir şu oyunaaa :
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 oh beah! :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben hala giremiorm :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan::EAGLES: sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
Öne çıkan mesajlar