Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aynen boyle yada wow cdkeyiyle. Daoc accimda full toalanmish bicok char var ben en hoshlarini soyliyim; Runsya - Ranger Hibernia/Prydwen rr7 ml10 full toa template, butun artiler lvl 10 etc. Siktifil - Minstrel Albion/Excalibur rr5 ml10 full toa template, butun artiler lvl 10 etc Hibernia/prydwen 'de farm icin full toad ml1 animist, lvl 47 blademaster, 50 druid de var. Albion/excalibur'da sadece Minstrelim var ama onunla hem pvp hem rvr yapabilio zaten Tabiki buffbotda var prydwen/hibernia icin... Biliyorum bu kadar emegi boyle bosh wow acc icin satma diceksiniz ama sikildim daocdan gercekten hich tad vermio artik, oyun oldu gitti benim icin. Asil istedigim aslinda soyle bi bosh wow acc 5-6 ay odenmish olmasi etc en azindan emegime karsilik... ps: bide oyunu nerden download edebilirim? iyi internetim var su an... [signature][hline] LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur [Bu mesaj Gilth tarafından 21 Ağustos 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gilth tarafından 21 Ağustos 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Pazar Alanına[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bump[signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :([signature][hline]LvL 50 Ranger ''Runsya'' - Prydwen 50 Minstrel "Siktifil HizliSiker" - Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar