Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bnce gıne sen aklındakını yap ama gercekten bın denız otobusune gel kadıkoy e ohh nargıle cafeye gıdersın modaya ın gusel cafeler var bıde Trip cafeye gırersınz :D hayalevı dıye bı yer vardı sanırım adını tam hatırlayamıyorum gusel saatler gecırırsınız :D hadı hayırlısı[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 carousel'in yanina turkiye'nin en buyuk alisveris merkezi yapiliyor onu biliyorum, simdilik carousel galleria takil baska birsey yok ki bakirkoy'de.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Marina güzeldir. Ayrıca sor kızlara onlar biliyodur bi yer belki. Maçoluk her zaman tutmaz :)[signature][hline][i][b]Back to life, back to reality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben de bu sabah kız arkımla bakırköyde buluştum, dershanesi vardı öğleden sonra... valla çok rezaleth bi yer.. bi cafeye gittik oturduk, ismini bile hatırlamiom, güzel bi yerdi de yani, ı ıh, bakırköy gereksiz :) zorunda olmadıkça takılma.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dina Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 paran varsa galeria dfa ykm nin üst katında bi yer var..bole kafe miii lokanta mı pek belli deil..ama küsel bi yer sadece biraz tuzlu: )[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un done Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ocean's var carousel in arka tarafındaki sokakta. Uno momento var İstanbul caddesinini girişinde Tikky kafe var mefin orda Yiyiş için. Sonra Istanbul caddesinde ilerlerken Bursa İskenderin önünden sağa dönersen Dershaneler sokağı var orda Sunrise,Kaktüs,Cafe Turka vs... birsürü kafe var. Yemek yemek için ise çetinkayanın ordan sola dönersen moss kafe var çok güzel yemekleri... Galeria vs bence çok bayık...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bence de bowling oynamya git..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 uno momento güzeldir. istanbul caddesi üzerinde ataköy tarafında[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bende ocean's duymuştum güzel bir mekanmış...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kahva Falı,Tarot falı bakan yerlerden uzak dur kaçırılar şerefsizim adamı ben girmeye korkuorm.Tilbe die bi cafe var ordaki tarot bakan kadının kocaman bi beni var bana doru yaklaştıkça uzaklaşıodum çok korkmuştm.[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 galeria-corusel başka duzgun yer yok zatin..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar