Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet arkadaşlar oyun 2006 nın ilk çeyreğinde çıkıyor.ırk sayısı fln artmış.cüceler de var artık:Ddeniz savaşları da eklemişlerki resimlerde çok güzel gözüküyor. Ahanda videosu bizde boş durmadık arkadaşla site yaptık:Dtabi sadece bfme le ilgili deil.büyütmeyi düşünüyoruz www.returnoftheshadow.com [Bu mesaj Tuor_annare tarafından 19 Ağustos 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hayirli olsun.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Oyun çok kötüydü ama cüceler varsa işler değişebilir(benim için).Lotrda cüceler pek anlatılmıyor anca hobbitte biraz bahsedilmiş.Belki Beş Ordular Savaşı da eklenir.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 niye gayet güzeldi oyun grafikler iyidi ve dahası ..[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İlk oyun Lotr adını taşıyamıyordu.Abuk subuk bir senaryosu vardı. Videoyu izledim bence bu daha köyü olacak.Tüm Tolkien kitaplarını okumadım ama ejderhaların mekan bastığını da bilmiyordum.Önce ejderhayı görünce The Hobbit sonra baktım çokçalarmış. Off EA Lotr adını çok batırıyor.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ilki gayet iyiydi hero lar falan. eğlenceli idi. şimdi bayaa bi ırk koymuşlar. hali hazırda 4 tane vardı zaten. troller, elfler ve dwarflar da işin içine giricek şimdi. kafadan uydurma, ucubeler koymasalar bari oyuna. hatta oldu olacak bu şekil warhammer ın stratejisinide yapabilirler belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla ilki beni çok sarmıştı lotr hastası olarak.filmde gaza geldigim gibi oyundada muzikler calınca gazageliodum evil dada goog dada bitirdim yan i:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar