Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha su transferlerine bakın galatasarayin .. uff

civciv

Öne çıkan mesajlar

said:
civciv, 03 July 2003 13:04 tarihinde demiş ki:
Tum 6alatasaraylilar, fenerlilerle konusacak yuzleri olduktan sonra gelsinler.
Boyle lamer tayfasi bazi 6s lilerle sidik yarisina girmek istemiyorum. zaten hepsinin birbirlerine karsi *yalaka mode * lari ON durumda.

Sen süper bir adamsın civciv, tarzına bayıldım gel futbol adına konusalım biraz.
Sence Daum un uyguladığı oyun sistemi nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boyle lamer tayfasi bazi 6s lilerle sidik yarisina girmek istemiyorum. zaten hepsinin birbirlerine karsi *yalaka mode * lari ON durumda.

Salak misin?
Yoksa salak taklidi mi yapiyorsun?[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Ne tartismaya acik bir yorum ama..
Sen boyle salakligini kanitlamak icin mesaj atarsan insanlar seninle tartismaz.Ogrende gel.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 06 July 2003 15:54 tarihinde demiş ki:
said:

sen bide oncesine bak o laflari soylemedenki. bide su yazılanlara salak lafinida aynen iade ederim ayrıca senin gibi 17 yasındaki cocuklarlada tartismaya girecek degilim. bitiriyorum burda .

Ne tartismaya acik bir yorum ama..
Sen boyle salakligini kanitlamak icin mesaj atarsan insanlar seninle tartismaz.Ogrende gel.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

Once $u Forum'a mesaj nasil yazilir ogren.Oyle gel konu$alim seninle.Ayrica Forum'un ya$ ortalamasinin ustundeyim.Merak etme.
Durum boyle olunca eger sen 17-18 ya$inda insanlarla konu$mayacaksan zaten ufaktan bir "Gule gule." sana.[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

neyse dayanamadim atmicaktim ama son olarak diyeyim dedim. bazi ince laflari esprileri anlamayan bazi iki uc kisinin klavyelerine abanarak yazdıklari ezik vs. laflari anlayamadim gene espriili sekilde cevap yazmaya caliştim tabi seviyesiz bi iki cocuk cikti mucuk bilmem ne gibilerinden konustu.
büzük dediki bu küfüre giriyo hiç kaale bile almadim işte burada bile kahve kenarlarinda yapılan gs. fener kavgasini yapıyo boylelerine acıyorum sosyallikten uzaklasmiş bana forum agaligi yapıp eline bi şi gececegini sanan bazı kişiler olmasina uzuldum sorun degil bunlar da benim yaşlarima gelince arkadasinda bıraktıgı bazi seyleri gulerek, belkide ovunerek bakacak.
bana demis sen once gitde nasıl post atıldıgını ogren . cevabım su olcak o arkadasa bunun icin kimseden azar işitecek degilim. sonucta okudugumun anlasilip anlasılmaması onemli işte uc dort tane kendini bilmezin yuzundenki biris burada yetkili zaten o başlatti espri amaclı acılmış konu nerelere geldi. sevinin babs lar. bu arada yaşımda 25 solemiş olayimda. zaten hata idi boyle burada tartismaya girmem. bi daha asla zaten buraya takılmıcam bi daha. saolun.
bunun ardındanda oturup polemik yaratmaya calişan olursa e ne diyeyim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeuralBreakdown, 29 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçe nin seneye olan Avrupa maçları

Beşiktaş-Fenerbahçe (Dolmabahçe)
Galatasaray-Fenerbahçe (Mecidiyeköy)
İstanbulspor-Fenerbahçe (Bayrampaşa)

helal :D güzeldi[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

Civciv sen Gökhan Özen'in civcivi misin (eheh kızma şaka yaw :))[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solonor, 11 July 2003 02:30 tarihinde demiş ki:
Civciv sen Gökhan Özen'in civcivi misin (eheh kızma şaka yaw :))[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:

zaeuhauıhxdauıshzuuıaeuaeıuızhıueahıuaehpnhıasnfıoanfaıufaıueuzuaeıahepfshngs ayyyyyyyyy öldümmmmm[hline]Böeeeeeee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ConspiratoR, 11 July 2003 02:42 tarihinde demiş ki:
said:
Solonor, 11 July 2003 02:30 tarihinde demiş ki:

zaeuhauıhxdauıshzuuıaeuaeıuızhıueahıuaehpnhıasnfıoanfaıufaıueuzuaeıahepfshngs ayyyyyyyyy öldümmmmmBöeeeeeee

;)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 yıl sonra ...
aente said:

said:
NeuralBreakdown, 29 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki:
Fenerbahçe nin seneye olan Avrupa maçları

Beşiktaş-Fenerbahçe (Dolmabahçe)
Galatasaray-Fenerbahçe (Mecidiyeköy)
İstanbulspor-Fenerbahçe (Bayrampaşa)

maıhaoıhuaıo:P