NeuralBreakdown Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: civciv, 03 July 2003 13:04 tarihinde demiş ki: Tum 6alatasaraylilar, fenerlilerle konusacak yuzleri olduktan sonra gelsinler. Boyle lamer tayfasi bazi 6s lilerle sidik yarisina girmek istemiyorum. zaten hepsinin birbirlerine karsi *yalaka mode * lari ON durumda. Sen süper bir adamsın civciv, tarzına bayıldım gel futbol adına konusalım biraz. Sence Daum un uyguladığı oyun sistemi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: civciv, 03 July 2003 13:04 tarihinde demiş ki: Tum 6alatasaraylilar, fenerlilerle konusacak yuzleri olduktan sonra gelsinler. Boyle lamer tayfasi bazi 6s lilerle sidik yarisina girmek istemiyorum. zaten hepsinin birbirlerine karsi *yalaka mode * lari ON durumda. Salak misin? Yoksa salak taklidi mi yapiyorsun?[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ezik civciv[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 heee dogrudur dogru abisi. tartismaktan yoksun geri kalmişlar. dikkatimi cektide hepsi galatasarayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: civciv, 03 July 2003 13:04 tarihinde demiş ki: Tum 6alatasaraylilar, fenerlilerle konusacak yuzleri olduktan sonra gelsinler. Boyle lamer tayfasi bazi 6s lilerle sidik yarisina girmek istemiyorum. zaten hepsinin birbirlerine karsi *yalaka mode * lari ON durumda. Ne tartismaya acik bir yorum ama.. Sen boyle salakligini kanitlamak icin mesaj atarsan insanlar seninle tartismaz.Ogrende gel.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 cücük civciv[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 mucuk civciv (tebrik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 büzük civciv...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: -Wissy, 06 July 2003 15:54 tarihinde demiş ki: said: civciv, 03 July 2003 13:04 tarihinde demiş ki: Tum 6alatasaraylilar, fenerlilerle konusacak yuzleri olduktan sonra gelsinler. Boyle lamer tayfasi bazi 6s lilerle sidik yarisina girmek istemiyorum. zaten hepsinin birbirlerine karsi *yalaka mode * lari ON durumda. sen bide oncesine bak o laflari soylemedenki. bide su yazılanlara salak lafinida aynen iade ederim ayrıca senin gibi 17 yasındaki cocuklarlada tartismaya girecek degilim. bitiriyorum burda . Ne tartismaya acik bir yorum ama.. Sen boyle salakligini kanitlamak icin mesaj atarsan insanlar seninle tartismaz.Ogrende gel.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Once $u Forum'a mesaj nasil yazilir ogren.Oyle gel konu$alim seninle.Ayrica Forum'un ya$ ortalamasinin ustundeyim.Merak etme. Durum boyle olunca eger sen 17-18 ya$inda insanlarla konu$mayacaksan zaten ufaktan bir "Gule gule." sana.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 said: Aliba, 07 July 2003 03:47 tarihinde demiş ki: büzük civciv...[hline]...bir Aliba hayranı... anlamını bılmedıgın kelımelerı kullanma bence.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 neyse dayanamadim atmicaktim ama son olarak diyeyim dedim. bazi ince laflari esprileri anlamayan bazi iki uc kisinin klavyelerine abanarak yazdıklari ezik vs. laflari anlayamadim gene espriili sekilde cevap yazmaya caliştim tabi seviyesiz bi iki cocuk cikti mucuk bilmem ne gibilerinden konustu. büzük dediki bu küfüre giriyo hiç kaale bile almadim işte burada bile kahve kenarlarinda yapılan gs. fener kavgasini yapıyo boylelerine acıyorum sosyallikten uzaklasmiş bana forum agaligi yapıp eline bi şi gececegini sanan bazı kişiler olmasina uzuldum sorun degil bunlar da benim yaşlarima gelince arkadasinda bıraktıgı bazi seyleri gulerek, belkide ovunerek bakacak. bana demis sen once gitde nasıl post atıldıgını ogren . cevabım su olcak o arkadasa bunun icin kimseden azar işitecek degilim. sonucta okudugumun anlasilip anlasılmaması onemli işte uc dort tane kendini bilmezin yuzundenki biris burada yetkili zaten o başlatti espri amaclı acılmış konu nerelere geldi. sevinin babs lar. bu arada yaşımda 25 solemiş olayimda. zaten hata idi boyle burada tartismaya girmem. bi daha asla zaten buraya takılmıcam bi daha. saolun. bunun ardındanda oturup polemik yaratmaya calişan olursa e ne diyeyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: NeuralBreakdown, 29 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki: Fenerbahçe nin seneye olan Avrupa maçları Beşiktaş-Fenerbahçe (Dolmabahçe) Galatasaray-Fenerbahçe (Mecidiyeköy) İstanbulspor-Fenerbahçe (Bayrampaşa) helal :D güzeldi[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Civciv sen Gökhan Özen'in civcivi misin (eheh kızma şaka yaw :))[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Solonor, 11 July 2003 02:30 tarihinde demiş ki: Civciv sen Gökhan Özen'in civcivi misin (eheh kızma şaka yaw :))[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek zaeuhauıhxdauıshzuuıaeuaeıuızhıueahıuaehpnhıasnfıoanfaıufaıueuzuaeıahepfshngs ayyyyyyyyy öldümmmmm[hline]Böeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: ConspiratoR, 11 July 2003 02:42 tarihinde demiş ki: said: Solonor, 11 July 2003 02:30 tarihinde demiş ki: Civciv sen Gökhan Özen'in civcivi misin (eheh kızma şaka yaw :))[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek zaeuhauıhxdauıshzuuıaeuaeıuızhıueahıuaehpnhıasnfıoanfaıufaıueuzuaeıahepfshngs ayyyyyyyyy öldümmmmmBöeeeeeee ;)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 büzüğün diğer anlamını kullanmadık herhalde... her kelimeden bi anlam çıkaracaksınız ille...[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hı hı[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Cons said: zaeuhauıhxdauıshzuuıaeuaeıuızhıueahıuaehpnhıasnfıoanfaıufaıueuzuaeıahepfshngs ayyyyyyyyy öldümmmmm Artık ben de böyle güleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ayyyyyyyyyyyyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 NeuralBreakdown said: Fenerbahçe nin seneye olan Avrupa maçları Beşiktaş-Fenerbahçe (Dolmabahçe) Galatasaray-Fenerbahçe (Mecidiyeköy) İstanbulspor-Fenerbahçe (Bayrampaşa) ahahaha aradan 10 sene gecmis fikstür ve basarilar hala ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 asdlamsdşmasşldasmdamdlsadasmdşlamsşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aente said: said: NeuralBreakdown, 29 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki: Fenerbahçe nin seneye olan Avrupa maçları Beşiktaş-Fenerbahçe (Dolmabahçe) Galatasaray-Fenerbahçe (Mecidiyeköy) İstanbulspor-Fenerbahçe (Bayrampaşa) maıhaoıhuaıo:P fenerli olsam da super demişsin falla.. yarıldıım dhduıjshdıashdkjdas[hline]open ur eyes open ur mind.. 10 sene sonrasını görmüş adam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar