Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar bugün apache php ve mysql'i indirerek kurduğum sunucumda üstüne ek yapmak istiyorum. Bazı sunucularda php ve asp olabiliyor. Apache'ye asp de yüklenebilir mi? Yüklenebilirse nasıl acaba? Birde mysql'in yanında mssql de olsun istiyorum mssql'için bir dll var modul yüklencek sanırım biraz uğraşırım ona ama birkaç link verebilirseniz mssql'i indirebileceğim ve yararlı olacağını düşündüğünüz linklerden çok güzel olur. Okuduğunuz için teşekkürler...[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nedense bana mssql gerektiğinde internette bulamamıştım, sonra leath sağolsun bayadır elimde olan vs.net 2005 beta dvdlerinde olduğunu söylemişti.microsoft bedavaya yolluyor, aratırsan bulursun, ısmarlarsın.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hımm yani sql server cd'si var onun içinde diyosun. Peki sql server diyo ya sadece mssql mi var? yoksa msql portresql mysql filanda var mı içinde?[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar