OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar CZ ye yeni girmiş bulunuyorum..İlk saatlerimde herhangi bir PK ye kurban gitmedim..Hatta birkaç NP de kazandım partimle..Öldüğüm takdirde neler kaybederim? Ve bunların içinde exp kaybı da var mı?[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Öldügünde üzerindeki paranin yarisini ve 50np kaybedersin.Np biterse czden atilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paranın yarı gider ve 50 Np kaybedersin... Np bitince Cz den mi atılıyorsun yeni mi çıktı bu... Çünkü Np bitipde devam edersen (Eskiden) Exp. gidiyor die biliyorum...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Evet bu olay yeni çıktı.Yani np bitince czden atılma olayı.Ancak yatarak takım arkadaşlarının np almasını bekleyebiliyorsun. Thalia_El_Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Birileri hep atılıyoda oradan biliyo :P param olsun sana glass belt said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Valla aynen öle arkadaşım.Ne zamanki eziq bir paper mage oldum.Np dayanmaz oldu.Birde hırs yapıp warrior gibi dalınca kağıt mage:D gerisini tahmin et.Zaten mageden acaip sıkıldım.Bu aralara warrior ile takılıyorum.Bide priest açtım bp yapıcam ilerde.Anlayacağınız mage yalan oldu.Amma velakin itemlerin tam olursa kağıt mage de harikalar yaratıyo tabe:DCzde örneklerini görebilirsiniz...(Baktım olmadı bırakırım bu illeti) Sevgiler Thalia-El-Fayed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Buff ol birlikte kasarız apos fln :D[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben nispeten ezik saydığım için kendimi, zaten parti kesio ben ise çalılıkların içine saklanmaya çalışıyorum :D Şaka bir yana en azından debuffer olmayı düşünüyorum CZ için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar