Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creative 5200 ve Soundblaster 5.1 ile ilgili

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Yogun ugraslar sonucu
Play Center'dan cmms i aktif ederek Center hoparloru calıstırdım(daha once calıstramıyordum)

Sonra baktım ki centerın calısması ve cmms moda gecılmesıyle Rear'lar tırtlamış yani Rear Left ve Rear Right'dan Mp3lerde falan çok boguk ses gelıyo hatta vocalin sesi gelmiyo sadece muzık gelıyo oda çok çok boğuk olarak.

Center-Front Left-Right gayet duzgun ses verıyo fakat işte bu Rear'larda bi tırtlama var Centerı acıktan sora yani cmms e gectıkten sora ortaya cıkan.

Bu Rear'larıda digerleri gibi temiz ses nası verdirebilirim?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik senınle konusmustuk bu sorunu daha once
Center calısmıyordu hani sormuştum sana.

Restore defaults bi işe yaramıyo, Şu anda ben centerı calıstırdım ama rear'ların ses boguldu yani.
Sorunum bu şu anda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de center çalışmıyordu bi süredir ama creative'in websitesine bakınca senin yöntemini farkettim sonunda... :p

Bende de arka kolonlardan düzgün gelmiyor ses ama belki de öyle olması gerekiyordur? Öbür türlü çok car car car bağırırdı kolonlar... Sanırım normali böyle.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...