Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lvl 41 rogue yim . eslanta gitsem düşük lvl bi rogue ye ihtiyaç olmuo yine buff olsa bişiler yapar mage olsa bişiler yapar rogue nin kötüsü bişi yapamıo . eslanta gitmesem kasamıom yaratıklar ii exp vermio çok çok yavaş gelio %. bu rogue ler nası kastı bi söleyin de ben de kasam :((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Wala ben 55 rouge kastım lvl 51 re kadr dts sonra patriota girdim çok önceden sonrada harpy we golemde kasılıor deru we apos da war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muratyee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla lwl kasmak için gece gündüz yatmaman lazım ilk olarak dts de kasabilirsin ya da deruyada girebilirsen iyi ex alırsın valla ben lwl 57 im olursa harpye ya da aposa giriyorum bence biraz araştır clanları güzel party yapan varsa girebilirsen gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dts ye gittim ama genelde almıolar daha 2 kere girebildim orada biri güzeldi dierinde ii kasamadım çok yavaştı. lvl41 rogue yi almıolar yaw güzel beni alcak bi klan var mı beraber kasıcagımız böle olmuo kimse almıo party e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 önce ash lerle başla.eslant gate in hemen yanı.(veya deru) party ye almıyorlarsa party yi sen kur. sonra dts(veya apos) lere gidiyorsun.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dts de harpy de golemde rogue nin levelinin ne önemi var şansına güzel bi harpy partysi bulursan 2 saatte lvl atlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 41lvl rogue olmuşsun, şu anki lvl düzeyi ile eslantta güçlükle yer bulursun. Ben zamanında okçuydum, 61lvl olduktan sonra sin e döndüm. Ama şu bir gerçekki, 50lvl a kadar Kallugada SK'larda kastım. Hem çok rahat, hemde çok seri oluyorsun....[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet kalluga da çok seri ve rahat kasıoruz hem de 41 lvl hemen party girio hele okçuysa... ama orada çok yavaş artıo exp kesion kesion %1 gelio ... bi de ii bi bow almam lzm (iron bow) nerede para kasarım full dexer archer ım biri bi büyü atıo biri iki vuruo yatıom pek kasılmıo ayrıca archer la da ii yaratık kesesmion yakın dövüş hızlı mage alan la alıo archer yavaş yavaş(ayrıca alanın küçük olması archer ı klötüleştirio).... yardım plz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Para kasma mekanları Goblin yada Abyss[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hee bi de ayrıca bi harpy party sine girmek için ne yapmam lzm adam seeking party den rastgele seçmio ki en yüksek hangisiyse onu seçio.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Harpy partisinde rogue iki işe yarar; 1- Swift vermek 2- Loot (Sandıkları toplamak)[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. [Bu mesaj KaKsi tarafından 23 Ağustos 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: KaKsi, 23 Ağustos 2005 11:18 tarihinde demiş ki: Harpy partisinde rogue iki işe yarar; 1- Swift vermek 2- Loot (Sandıkları toplamak) Evet ve adamlar hala yüksek lvl ararlar. Bunun mantığını anlayamıyorum bende. Dalmıyor etmiyor :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ee benim harpy party sine girmem tamamiyle şans mı oldu şimdi :(:(:(:(:(*ağlar* *bidaha ağlar* * bidaha ağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 41lvl bir rogue harpy partisinde eğer ks falan gibi bir etken yoksa, 4 bilemedin 5 saatte 45 lvl falan olur ve tahmini her lurede yaklaşık %5-10 civarlarında(Tabiki lvl yükseldikçe düşer) bir exp. alır ve bu rogue benim gibi, altın bulmuşcasına sevindirik olum olduğu yerde zıp zıp zıplar :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Peki sen nasıl girdim bana da öğrette girem :( benim abim buff onu izlerken gördüm de bi party de cidden 5 10 geliodu ben de yapmak istiorum ama ben buffluk sevmem öle ama rogue de çok yavaş :( yardım pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar