ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ko u calıstırıo ıd password kısmına da gelıo ama yazıom sıfreyı fln 'Log in failed.pls try again ' dio suan herkezde mı boyle?ben de yarımsaatır boyle walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tık[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :lol: Kaksi bir numara ya :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 52xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hahaha[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yani bekle serwerın res lenmesini gecer diosunuz ama beklemekle olmıcak galıba cunku butun serwerlarda account war hıc bırı gırmıo ozmn benım gıbı hıc kımsenın su an ko ya gırememesı gerekır..sanırım benım makınada sorun war dıcem ama nası bı sorun update compelet dıo gırebılıorm yanı ıd pass kısmına ama sıfreyı yazdıktan sonra oluyo bu olay 'log in faileD' neyse ben denemeye devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar