dUdU Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 EU versiyon DAoC'umu satıyorum. İçinde lvl 20 bi tane char ve 100gold civarı parası var. Excalibur'da. Kutu ve cd tertemiz, map de sapa sağlam çiziksiz duruyor. İsteyen varsa konuşalım. Fiyat olarak 50 milyon düşünüyorum. SI yok. İlgilenen varsa pm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Neden herkes aynı zamanda satmaya basladı daoc acclarını anlamadım :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Swgden dir belki :)[hline]Reich Ein Fuhrer. Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 sanmam, swg ı satan yer kolayca bulsak tamam dıcemde ama oyun yok pıyasada.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar