calomer-dp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Şuan üniversitedeyim ... Kütüphanedeyim ve yapacak hiçbir şey yok o kadar çok sıkıldım ki .. Merak ettim şuan burada hiç yeditepeli var mı ? Bu sene kazandım burayı .. Neredeyse hiç arkadaşım yok .. Yapacak birşeylerde bulamıyorum..[signature][hline]Calomer-dp
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Demon of Hell var.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben seni nerden tanıyorum? allah allah[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
calomer-dp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 tanıyacaksın tabi .. Ben calomer nbl da pk kanalından tanışıyoruz :-) hatırladın umarım .. Yeditepeyi kazandım da bu sene burda kaldım ortada .. bilgisayarı fln da daha getirmedim onu getiricen değişir heralde .. Kütüphane de takılıyorum şuan ..[signature][hline]Calomer-dp
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben varım, ben de bu sene girdim (:[signature][hline]In flames we trust.
calomer-dp Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 nerdesin şuan ? kütüphane ?[signature][hline]Calomer-dp
Thrall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 valla benim okulda 3. senem ve hala nefret ediyorum, özel bi okula gideceksen Bilgiye falan gitseydin ne biliim veya bi sene daha kasıp devlete girseydin
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: calomer-dp, 22 Eylül 2004 20:26 tarihinde demiş ki: nerdesin şuan ? kütüphane ? tutturmuşun kütüphane die. grup mu yapcan uehuehe[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 öhö biraz geç oldu ama yazdım. Valla bende 7tepedeyim...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Kütüphane fantezisi var bence de :)[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım.
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ben de yeditepedeyim. bu sene 1. senem gzl sanatlar- grafik bölümündeyim
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 demon_of_hell war cok sirin bir insandır.onunla arkadaslık yap.kendiside okulda kanka bulamamaktan sikayetci.tanısın kaynasın hadi[signature][hline]kofte+piyaz
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bir de ben varım. :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kaynas o zaman. kendisi hazırlıkta bilisim sistemleri fln diye giden bi bolumde okuycak tabi gecerse.ama gecebilir azimli bi kisi.birlikte takılın kantine gidin cay sigara yapın.nolcak bu forumun hali diye tartısın[signature][hline]kofte+piyaz
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 benin son senem keseke bir 4 sene daha okuyabilsem cok guzel okul said: Thrall, 22 Eylül 2004 21:43 tarihinde demiş ki: valla benim okulda 3. senem ve hala nefret ediyorum, özel bi okula gideceksen Bilgiye falan gitseydin ne biliim veya bi sene daha kasıp devlete girseydin
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 onlyreal araba nedir varmi bi sl55 .)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya abi sizin okul harbi fıttırmış ulan sizin yüzünüzden her sabah kendi üniwersiteme geç kalıorm be :) adamlar neredeyse yolun ortasına park etmişler arabalarını :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 onlyreal bana okulun güzel yönlerini göster sana 100bin lira verecem :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 SLM :D[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Öne çıkan mesajlar