tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 screenshotlara baktım yazıları okudum.. paticik.com/wow a baktım bunu bastan soyleyeyim :) beni korkutan olay su WoW da buyucu oldugumuz zaman warcraft 3 te oldugu gibi adamın ustune aynı seyimi yapıp duracagız? bu kadar guzel bi dunyada cuppelerle gezip yarasa boku toplayıp ışınlanmak vb. seyler olmayacakmı?[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yarasa boku falan bidilar bu oyunun dunytasinda yoklar bildigin gibi buyucu olanlar evet buyulerini skill gibi kullanacaklar, ayni beast tame skill falan gibi Warcraft dunyasinda zaten buyucu olan kisi alchemy de alicak degisebilir ama, buyuculerin su an fazla olaylari yok, belki de ek cok buyuleri olur, offensive, defensive spell skilleri olur. daha yil var[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar