HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 borç veririm.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Reactive, 14 Eylül 2003 12:12 tarihinde demiş ki: paraya sıkıştımda :P biraz fikir üretelim belki zengin oluruz Ben sana ben sana bir fikir söyliyim bak eğer türküyede hatta yutdışında kazanmak istiyorsan kaç miktar olucağı önemli deil para kazanmanın en kolay yolu bu devirde kozmatikten geçer fazla bir miktara gerek yok Başlangıçta taş çatlasın 15-20 milyar civarı bir sermayeye mal olur sana en azından benim idealimdeki dükkandan bahsediyorum hatta sen karar ver ben sana en işlek yerden mağazadan bulurum sana söylüyorum en fazla 5 yıl sonra şimdi o kadarını kazanamam dediğin paralar kazanırsın ee tabi biraz gayret ve azim istiyor ama zor deil inan Sen a. dükkanı bende senin yanında çalışırım..:))) Saygılarımla...[signature][hline]Kula Bela gelmez Hak yazmadıkca Hak bela yazmaz Kul azmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 üşengeç olma 1 m $ da olur 10 m $ da[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Obscura, 14 Eylül 2003 13:42 tarihinde demiş ki: türkiyede bu para adil ve şerefli yollarla kazanılamaz [hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay iyi demiş ama genelleme degil dersek yalnış olur çünkü türkiyede bu parayı kazananların geneli böyle. %80 gibi bişeydir herhalde.[signature][hline]These open doors... [Bu mesaj Ferrero tarafından 22 Ağustos 2005 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nerde cokluk orda bokluk.. 1 m $ kadar cok parası varsa garanti bi boqluk yapmıstır...=)))))))) yan i ½80 ihtimal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 350 tane 2003 Topiği uplanır gines rekorlar kitabına girilir, 10.000$ kazanılır bu işlem 351-352-354-355 gibi defalarca kırılarak 100 kere uygulanır[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Amerika'da lotoda büyük ikramiye kazanilir Sonra 250 arkadasa datilir ve 1m dolar sahibi olunur[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 loto kolayda 250 tane arkadaş bulmak zor : /[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sayısal loto falan oyna tutar belki :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 [signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar