Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bir kac filmdir basima geliyor. Bi film indiriyorum unzip ediyorum tam tikliyorum 2 kere tiklamadan tek tikladigimda [highlight ettigimde] 1 dakikaligina kitleniyo ve Dr. Watson postmortem debugger mi ne oyle bisi hata veriyor [hata raporu gonder/kapat hedesi] ve restart atmak zorunda kaliyorum. Neden olabilir bu ? hani film bozuk desem bu ayni sey basima gelen 3. film . Codec degistirmeyi falan denedim , bir fikiri olan varmi?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Codec pack kullanmamakta fayda var. Ayrıca codecler dışında fdshow, divxg400 tarzı filtreler var. Birbirleriyle çakışıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ilginc bir sekilde bs playeri acip open dedigimde aciliyor gayet guzel izleniyor ama sorun highlight ettigimde... neyse[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bs player bazen bende entresan işler yapıyor. 3-4 defa kullandıktan (aç/kapa) sonraki açışımda bi anda bilgisayara reset atıyor. silip baştan yükleyince 3-4 defa daha kullanılıyor.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yok bunun bs playerla bir ilgisi yok direk windowsda tikladigim an patliyo =) aman neyse idare edecem bidahaki formata kadar 1 aya kadar zorunlu format atmak zorundayim nasilsa sabrederimde yanarim yanarim izlemeden sildigim 2 filme daha yanarim eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 win2000'de oluyordu bende, tek tıklamada filmi küçük bir ekranda yanda oynatmaya çalışıyordu. o sırada kitlenebiliyor makine, onun yerine çift tıkla yada ne yapacaksan (kopi, peyst) hemen yap. böyle bi sorun çıkmaması lazım[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 cift tiklamadada highlight oldugu icin aninda gidiyo ama dedigim gibi player'i acip open dedigimde aciliyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 23 Ağustos 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dr. watson'u kaldırmayı denesene bide, ufak bi sorun yüzünden debug yapmaya çalışıyor olabilir[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende de olmuştu o sorun .. var olan codec pack dışında son zamanlarda ekstra codec yükledin mi ??? ben kazaa codec pack varken üstüne xvid 1.1 yüklemiştim .. sendekinin ayni sonucu almiştim .. sonradan hepsini kaldirip kazaa codec packi yüklerken diğer manuel yükleyeceğim codec pack i (kazaada xvid 1.0 vardi ) yükleme dedim .. sonra 1.1 yükledim ayri olarak ve presto .. :D codecleri kaldirmayi dene .. kesin çakişiolardir[signature][hline]*Ben Kimim ??? *The Voice of RELAXOLOGY *Anime listem için PM atın , görüşelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 o olay xp nin hatası, aha da çözümü http://www.free-codecs.com/download/Windows_XP_AVI_Fix.htm[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar