Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DivX ve Windows cokmesi...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Bir kac filmdir basima geliyor. Bi film indiriyorum unzip ediyorum tam tikliyorum 2 kere tiklamadan tek tikladigimda [highlight ettigimde] 1 dakikaligina kitleniyo ve Dr. Watson postmortem debugger mi ne oyle bisi hata veriyor [hata raporu gonder/kapat hedesi] ve restart atmak zorunda kaliyorum. Neden olabilir bu ? hani film bozuk desem bu ayni sey basima gelen 3. film . Codec degistirmeyi falan denedim , bir fikiri olan varmi?[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

bs player bazen bende entresan işler yapıyor. 3-4 defa kullandıktan (aç/kapa) sonraki açışımda bi anda bilgisayara reset atıyor. silip baştan yükleyince 3-4 defa daha kullanılıyor.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

yok bunun bs playerla bir ilgisi yok direk windowsda tikladigim an patliyo =) aman neyse idare edecem bidahaki formata kadar 1 aya kadar zorunlu format atmak zorundayim nasilsa sabrederimde yanarim yanarim izlemeden sildigim 2 filme daha yanarim eheh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

bende de olmuştu o sorun .. var olan codec pack dışında son zamanlarda ekstra codec yükledin mi ???
ben kazaa codec pack varken üstüne xvid 1.1 yüklemiştim .. sendekinin ayni sonucu almiştim .. sonradan hepsini kaldirip kazaa codec packi yüklerken diğer manuel yükleyeceğim codec pack i (kazaada xvid 1.0 vardi ) yükleme dedim .. sonra 1.1 yükledim ayri olarak ve presto .. :D
codecleri kaldirmayi dene .. kesin çakişiolardir[signature][hline]*Ben Kimim ???
*The Voice of RELAXOLOGY
*Anime listem için PM atın , görüşelim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...