schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yok yok her seferinde degisiyor, hem sanirim o koymuyor google koyuyor galiba aslinda iyi fikir yani[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yoruma bak haberin sayfasındaki; "avrupada kadinlara verilen haklarin abaritli sekilde olmasi olaylari bu noktaya getiriyor.. isvecte 4 kadin 1 erkege tecavuz ediyor.evet hepside guzel ve sarisin ama psikolojileri cok bozuk ve inanin hepside sex manyagi olmus.. bu kadincagizda sadece bunlardan biri.. ben ce onun bir sucu yok," 4 güzel sarışın bana tecavüz etse şikayetçi olmam ki :D[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ölürsün be mesh ne yaptın sen de he 4 tane mi var sende doğuştan :P[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben olurum! surundururum hepsini!!!![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kadın erkek eşitliği budur işte. :D Hep erkeklermi tecavüz etcek, biraz kadınlar etsin bakalım.. Erkeklerde tadmış olur hem bu geyiği xD[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iyi guzel onlarda tecavuz etsinlerde, biz tecavuz edince :P bu adam yakisikli diyip iceri atmamazlik etmiyorlar ama :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 *!Oh yeah* Avukatta tam malmış bu arada[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben sonucunu merak ediyorum acaba kazanacakmi avukat[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Slat, 21 Temmuz 2005 12:30 tarihinde demiş ki: [spo1=+16][/spo] kadının niyetini anladım ben,ünlü olmak istiyo bu kadın:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yuh be fotoşop nası anlamadınız. Surata bakın başka telden ötüyor vucuda bakın başka telden ötüyor...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gzel olan bi hocamiz icin hep ayni fantezileri kumazmiidik ama boolesi hic bze rastlamadi yaw[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Absolut, 21 Temmuz 2005 12:05 tarihinde demiş ki: Şöyle tacizci bir bayan hocamız olmadı ya ona yanarım. [signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 her sınıfa bi tane bundan olsa eğitim sistemi falan tamamdır..[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Bizdede Sans yoq.Böle bi öretmenimiz olmadi hiç :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 e yani sagligin acisindan iyi olmus :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 BEN BU KADININ ÖĞRENCİSİ OLMAK İSTİYORUM!!![signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Abi bende savunma istiyorum... Rica ediyorum suç işlediğimde mahkemede şu savunmalardan birisi yapılsın: dasaaa çok gereksiz bir insan olduğu için hapse kapatılmamalı dasaaa gerçek bir insan değil bir üst kimlik, olmayan bir şeyi hapse atamazsınız değil mi sayın juri üyeleri? dasaaa aslında hristiyan bir yahudi el kaide militanı; ve dasaaa dünyayı yönetiyor atın bakalım içeri! Yerse... ya da hepsini bir anda söyleyin deli olduğuma inanırlarsa belki bırakırlar şaka bir yana juri sisteminin gediklerinden birisi bunun gibi juriyi ele geçirme taktiklerinin işe yaraması (veya yarama olasılığının bulunması) olsa gerek... İlginç bir olay umarım diğer davalara örnek teşkil etmez.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 inşallah 30 yıl verirlerde 30 yıl değil 14 yaşındakilerle 1 kişiyle bile iş pişiremez... avukatın savunmasınhı görünce de hukuk okuduğumdan utandım...[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 uşan yine söylüyorum böyle hocam olsun 40 milyar borcum olsun :lol:[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: schaker777, 21 Temmuz 2005 16:09 tarihinde demiş ki: iyi guzel onlarda tecavuz etsinlerde, biz tecavuz edince :P bu adam yakisikli diyip iceri atmamazlik etmiyorlar ama :P yeterki bana boyle bi sarısın tecavuz etsin gerekirse yineben gireyim hapse :d[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Beyler zevkler ve renkler tartışılmaz lafına sığınarak '' Bu ne lan?'' diyorum bağışlayın.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gircek tabi hapse var mı öle herkes hapse girebilir ama ben onu bizim evdeki hapse de alabilirim:P[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Kadın görevini yapmış oğlana "bir şeyler" öğretmiş. Ne var bunda anlamadım. Atılmasın hapse falan. :-P Şaka bi yana avukatın savunması moronca.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ne hapsi be. tayini çıkartılsın süründürülsün.. bizim okula gelsin tanıdık buluruz. tayini çıkaralım işte.[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 suraya bak kadin 30 yil hapse girmemek icin ugrasiyor sizde sizin odaniza girmesi icin ugrasiyorsunuz hayret valla[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar