Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzel kadın hapse atılır mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok yok her seferinde degisiyor, hem sanirim o koymuyor google koyuyor galiba

aslinda iyi fikir yani[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
Yoruma bak haberin sayfasındaki;

"avrupada kadinlara verilen haklarin abaritli sekilde olmasi olaylari bu noktaya getiriyor.. isvecte 4 kadin 1 erkege tecavuz ediyor.evet hepside guzel ve sarisin ama psikolojileri cok bozuk ve inanin hepside sex manyagi olmus.. bu kadincagizda sadece bunlardan biri.. ben ce onun bir sucu yok,"

4 güzel sarışın bana tecavüz etse şikayetçi olmam ki :D[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
Kadın erkek eşitliği budur işte. :D

Hep erkeklermi tecavüz etcek, biraz kadınlar etsin bakalım.. Erkeklerde tadmış olur hem bu geyiği xD[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
iyi guzel onlarda tecavuz etsinlerde,
biz tecavuz edince :P bu adam yakisikli diyip iceri atmamazlik etmiyorlar ama :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Mesaj tarihi:
said:
Slat, 21 Temmuz 2005 12:30 tarihinde demiş ki:
[spo1=+16]

[/spo]

kadının niyetini anladım ben,ünlü olmak istiyo bu kadın:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
yuh be fotoşop nası anlamadınız. Surata bakın başka telden ötüyor vucuda bakın başka telden ötüyor...[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Mesaj tarihi:
BEN BU KADININ ÖĞRENCİSİ OLMAK İSTİYORUM!!![signature][hline]dinler halkların afyonudur...
yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Mesaj tarihi:
Abi bende savunma istiyorum... Rica ediyorum suç işlediğimde mahkemede şu savunmalardan birisi yapılsın:

dasaaa çok gereksiz bir insan olduğu için hapse kapatılmamalı

dasaaa gerçek bir insan değil bir üst kimlik, olmayan bir şeyi hapse atamazsınız değil mi sayın juri üyeleri?

dasaaa aslında hristiyan bir yahudi el kaide militanı; ve dasaaa dünyayı yönetiyor atın bakalım içeri! Yerse...

ya da hepsini bir anda söyleyin deli olduğuma inanırlarsa belki bırakırlar

şaka bir yana juri sisteminin gediklerinden birisi bunun gibi juriyi ele geçirme taktiklerinin işe yaraması (veya yarama olasılığının bulunması) olsa gerek... İlginç bir olay umarım diğer davalara örnek teşkil etmez.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
inşallah 30 yıl verirlerde 30 yıl değil 14 yaşındakilerle 1 kişiyle bile iş pişiremez...
avukatın savunmasınhı görünce de hukuk okuduğumdan utandım...[signature][hline]where's my mind??
Mesaj tarihi:
said:
schaker777, 21 Temmuz 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
iyi guzel onlarda tecavuz etsinlerde,
biz tecavuz edince :P bu adam yakisikli diyip iceri atmamazlik etmiyorlar ama :P

yeterki bana boyle bi sarısın tecavuz etsin

gerekirse yineben gireyim hapse :d[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Mesaj tarihi:
Beyler zevkler ve renkler tartışılmaz lafına sığınarak '' Bu ne lan?'' diyorum bağışlayın.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
suraya bak kadin 30 yil hapse girmemek icin ugrasiyor sizde sizin odaniza girmesi icin ugrasiyorsunuz hayret valla[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

• Yeni Oluştur...