Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu güzel kadın hapse atılır mı

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Yoruma bak haberin sayfasındaki;

"avrupada kadinlara verilen haklarin abaritli sekilde olmasi olaylari bu noktaya getiriyor.. isvecte 4 kadin 1 erkege tecavuz ediyor.evet hepside guzel ve sarisin ama psikolojileri cok bozuk ve inanin hepside sex manyagi olmus.. bu kadincagizda sadece bunlardan biri.. ben ce onun bir sucu yok,"

4 güzel sarışın bana tecavüz etse şikayetçi olmam ki :D[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bende savunma istiyorum... Rica ediyorum suç işlediğimde mahkemede şu savunmalardan birisi yapılsın:

dasaaa çok gereksiz bir insan olduğu için hapse kapatılmamalı

dasaaa gerçek bir insan değil bir üst kimlik, olmayan bir şeyi hapse atamazsınız değil mi sayın juri üyeleri?

dasaaa aslında hristiyan bir yahudi el kaide militanı; ve dasaaa dünyayı yönetiyor atın bakalım içeri! Yerse...

ya da hepsini bir anda söyleyin deli olduğuma inanırlarsa belki bırakırlar

şaka bir yana juri sisteminin gediklerinden birisi bunun gibi juriyi ele geçirme taktiklerinin işe yaraması (veya yarama olasılığının bulunması) olsa gerek... İlginç bir olay umarım diğer davalara örnek teşkil etmez.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın görevini yapmış oğlana "bir şeyler" öğretmiş. Ne var bunda anlamadım. Atılmasın hapse falan. :-P
Şaka bi yana avukatın savunması moronca.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...