Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende diyordum şu tyrande bi resmini koysada görsek nur yüzünü. diosun hollandada çekildim alemlere aktım amsterdam fln benden sorulur hesabı hadi bakalım... ;)[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Tyrande, 22 Ağustos 2005 16:23 tarihinde demiş ki: diger paticiklerde burdan koysunlar fotoları ahanda Tyrande hollandadayken cekildigim bir foto.Eskidi artık. Kıramadım sizi pmden gelen mesajlarada dayanamadım,koyayım dedim:D Alper mi adın bakayım senin[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tamam rahat bırakın çocuğu da yasak olan bişey yapsaydı sanırım topik kitlenirdi veya uzaklaştırılırdı vb. demek ki yokmuş. kimseyi aşağılamaya rencide etmeye gerek yok. topluca saldırınca bi insana durduk yere, o kişi kendini pek de iyi hissetmiyor. başıma geldi biliyorum yapmayın bunu. kermit sen, benden de biçok kişiden de uzun süre burada zaman geçirmişsin sanırım. böyle şeyler yapmaman lazım bence.. neyse.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar