yosun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Eğer bir hayvan almayı planlıyorsanız yada evsiz hayvanlara yardım edebilecek durumdaysanız lütfen önce barınaklara bir göz atın! Beykoz Belediyesi Hayvan Barınma ve Rehabilitasyon Bodrum Hayvan Hakları Derneği Büyükada Hayvan Barınağı (site şu anda çalışmıyor) Evsiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği - EHDK Fatih Bld. Yedikule Hayvan Barınağı Hayvanları Koruma Derneği - HAYKOD Hayvanların Yaşam Haklarını Koruma Derneği-HYHKD (site şu anda çalışmıyor) Şile Hayvan Barındırma ve Müşahade Merkezi Tuzla Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Bunlar sadece kısa bir araştırma sonucu bulduğum barınaklar ve siteleri. Bunlar gibi daha bir çok barınak var ve inanın bana en iyi durumda olanlar bunlar ki bunların bile yemden makine parçalarına kadar bir çok eksiği var. Alınıp bakılamamış, sokağa atılmış yada hiç sahiplenilmemiş bir çok hayvan bu barınaklara getiriliyor ve özellikle yavrular yetersizliklerden dolayı en çok 1-2 hafta yaşatılabiliyor. Size sadece bir hayvanı alın demiyorum; onlara yardım edin gerçekten bunun birçok yolu var...[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics [Bu mesaj yosun tarafından 22 Ağustos 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ilginize gerçekten teşekkür ederim. bu siteleri "pet siteleri" adlı konu başlığınada (zaten mesaj yolu ile eklenmesini istemişsini) ekliyorum. ilginize teşekkür ederiz, tekrardan..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar