walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Garantili Temiz Canon IXUS 50 arıyorum... İstanbul içi elden teslim alıcam diğer şehirlerle ilgilenmiyorum... ---------------------------------------------------------------------- Laptop ile Vestel DIVX PLAYER veya CANON IXUS 50 takaslarına hayır demem... Kimsede para yok madem bizde takaslarla olayı çözmeye çalışırız, maksat ürün satılsın, alacak arkadaşın da işi görülsün. KESİN ALICAM ÖLDÜM BİTTİM MAKİNAYA DERSENİZ NE YAPAR NE EDER Bİ ŞEKİLDE ANLAŞMAYA ÇALIŞIRIZ... Nakit fiyatına da 625 milyon istiyorum... ------------------------------------------------------ SATILIK COMPAQ EVO N110 ------------------------------------------------------ Pentium III 1000 Ghz. 256 MB SD RAM 20 GB Hdd 14.1'' TFT XWGA ekran (1024 X 768) Ekranda Olu Piksel Yok Lisansli Windows ME TR DVD-ROM 1.44 Floopy Disk Drive Sorunsuz Touchpad 2 adet USB port, COM, VGA, LPT, PS2 baglantisi PCI yuvasi, TV out Kizilotesi (IRDA) 56K Fax modem 10/100 Mbps Ethernet Kulaklik cikisi Dahili Mikrofon + Mikrofon Girisi Q Turkce Klavye Batarya omru bitmek uzeredir, ancak tum kablo ve aparatlari mevcuttur. Dunya'nin En buyuk Laptop ureticisi unvanini yillarca koruyan Compaq Kalitesini tasiyan urunun; hicbir arizasi, kirigi, catlagi, yada ekraninda olu pikseli bulunmamakta olup super kondisyondadir. Alacak arkadasa hayirli olsun... Fiyat 625 YTL dir. Önce hesaba havale sonra kargo şeklinde her yere yollanabilir. Kargo alıcıya aittir. İstanbul içi elden teslimdir. [Bu mesaj walandyl tarafından 17 Ağustos 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kimse ilgilenmiyo sanırım 600 YTL Nakit oldu fiyat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bluetooth kulaklık + Microsoft Sidewinder Force Feedback de takas listesine girdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar