Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elementalist Solo (Görüntülü)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elementalistler için bulduğum en kolay solo yöntemini paylaşmak istedim. İkincil mesleğe gerek yok. Hedefimiz elona reach çıkışındaki sand drake'ler. Bunlar en fazla 3'lü gruplar halinde dolaştıkları ve birbirleriyle epey mesafeli durdukları için öldürmek çok rahat oluyor. Golden loot verme şansları yüksek olduğu için de öldürmeye değiyorlar. Yapmak için de pek bir şey gerekmiyor.

Attribute:
Fire 12+1 (minor rune)
Water 8 + 1 (minor rune)
Energy Storage 7 + 2 (minor rune ve all seeing eye)

Skill:
1. Armor of Mist
2. Windborne Speed
3. Phoenix
4. Lava Font
5. Fire Storm
6. Meteor Shower
7. Aura of Restoration
8. Fire Attunement

Elimde de +5 armor ve faster cast veren bir staff var ama olmasa da olur. Enhancement'ları uzatan bir şey olsa daha faydalı olabilir neyse zaten kolay bir yer elleriniz boş olsa da olur. Üstümde de droknardan aldığım pyromancer seti var. Video'da olay açıkça gözüküyor.
Ayrıca windborne speed almamın sebebi sand drake ararken birden toprağın altından çıkan rockshotlardan kaçabilmek.
Bu yöntemle benim denediğim en çok 3 drake öldürebiliyorsunuz ama enhancement'lara göre sayıyı arttırmak da mümkün tabi. Önemli olan drakeleri meteor shower altında tutup sürekli knock down olmalarını sağlamak.
Aynı yöntemle minatour da öldürebilirsiniz augury rock'ın sol çıkışın sola doğru gittiğiniz vakit onları görebilirsiniz. Onlar biraz daha zorluyor ve biraz daha uzun sürüyor ölmeleri. Onlar için superior fire rune + fire veren kafalık öneriyorum dmg arttırmak için.
Bunun dışında armor of mist yerine earth'e dönerek armor of earth de alabilirsiniz. Armor of mist'in sebebi sizi 33% hızlandırması, her zaman işler yolunda gitmeyebiliyor bazen de kaçmak gerekiyor :)

Çok basit bir solo yeri belki koymaya bile değmez ama böyle şeyleri paylaşmamız gerektiğine inanıyorum. Yabancı forumlarda böyle şeyler çok var bizde de olması gerekiyor bence.
Hepinize iyi sololar :)

Video için tıklayın.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 22 Ağustos 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...