Dela Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ayni durumda bi arkadasimiz var, su anda yanimda oturuyor kendisi. ama onun bile sevgilisi vardi, zor degil. sans iste.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bir zamanlar ben de böyleydim arkadaşım. Zamanla geçiyor bunu bilmeni isterim. Ben de kızsız dolaşıyordum etrafta. Fakat daha sonra senin gibi metale ilgi duymaya başladım. Ve bir metal grubu kurdum. Şimdi her konserden sonra kulis kızlarla dolup taşıyor. Gerçekten çok karizmatik birşey. Denemeni tavsiye ederim. Ayrıca benim de gözlüğüm var. Sanırım kader arkadaşıyız huh? ;) Asas laflarım sana. Kızları bu kadar kafana takma. metal ruhunu yaşa. Senede 50-60 grup çok fazla değil. Daha katetmen gereken çok yol var. Ama eninde veya sonunda kızların ilgisini çekersin. Tavsiyem şu: Akmar'a takıl. Bir de tünel güzel. Sevgiler, Bir an önce sosyalleşip aramıza katılman dileğiyle arkadaşım![signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 *!bir zamanlar fırtınalar estirirdim..*[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Akerfeldt, 15 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Bir zamanlar ben de böyleydim arkadaşım. Zamanla geçiyor bunu bilmeni isterim. Ben de kızsız dolaşıyordum etrafta. Fakat daha sonra senin gibi metale ilgi duymaya başladım. Ve bir metal grubu kurdum. Şimdi her konserden sonra kulis kızlarla dolup taşıyor. Gerçekten çok karizmatik birşey. Denemeni tavsiye ederim. Ayrıca benim de gözlüğüm var. Sanırım kader arkadaşıyız huh? ;) Asas laflarım sana. Kızları bu kadar kafana takma. metal ruhunu yaşa. Senede 50-60 grup çok fazla değil. Daha katetmen gereken çok yol var. Ama eninde veya sonunda kızların ilgisini çekersin. Tavsiyem şu: Akmar'a takıl. Bir de tünel güzel. Sevgiler, Bir an önce sosyalleşip aramıza katılman dileğiyle arkadaşım! Insallah gercekten ne guzel dıyorum senın adına -fazla bır sey degıl belkı ama en azından laf edebılecek kadar metal bılgısıne sahıp oldum...Her neyse ınsallah bır gun ıstedıgım grubu kurup ve sevebılecegım ınsanı benı sevıcegı ıcın bulurum..Herkese tesekkurler..Peynir bu arada sanada ayrıca tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 16:17 tarihinde demiş ki: *!bir zamanlar fırtınalar estirirdim..* Sınıfdaki o hafif esinti senden mi kaynaklanıyordu? Bende kapıları kapatıp duruyordum boşuna :p[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 asas abi takma kafana seni bizleri sevmeyen ölsün..Bir sey beklemeden yasarsan...İlginc seyler karsılasıyorsun..Hİc birseyın karsılıgını bekleme..Bu seni ayakta tutar..:)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Büyük mü küçük mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: asas, 15 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki: said: Akerfeldt, 15 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki: Bir zamanlar ben de böyleydim arkadaşım. Zamanla geçiyor bunu bilmeni isterim. Ben de kızsız dolaşıyordum etrafta. Fakat daha sonra senin gibi metale ilgi duymaya başladım. Ve bir metal grubu kurdum. Şimdi her konserden sonra kulis kızlarla dolup taşıyor. Gerçekten çok karizmatik birşey. Denemeni tavsiye ederim. Ayrıca benim de gözlüğüm var. Sanırım kader arkadaşıyız huh? ;) Asas laflarım sana. Kızları bu kadar kafana takma. metal ruhunu yaşa. Senede 50-60 grup çok fazla değil. Daha katetmen gereken çok yol var. Ama eninde veya sonunda kızların ilgisini çekersin. Tavsiyem şu: Akmar'a takıl. Bir de tünel güzel. Sevgiler, Bir an önce sosyalleşip aramıza katılman dileğiyle arkadaşım! hesabım haxxolandı bu ustteki mesajıda ben yazmadım arkadaslar,bole bi mesaj yazmam zaten.hayatımda 2 kere sahneye çıktım oda soundcheck içindi. konuya donmek gerekirse kilo problemini bu kadar kafana taktıysan spora git egzersiz yap yani çözümü olmayan bişey değil birazcık çabayla halledersin.kız arkadasın olmamasıda bu yasta buyuk problem değil bence elbette ilerde birini bulacaksın er yada geç.gitarada baslamıssın enstrumana hakim olupta bişeyler uretmeye basladığında çok daha fazla keyif alıcaksın kızlardan daha onemli hale gelebilr senin için muzik yapmak.insana destek olacak mutlu edecek bi sevgili olması guzel tabi ama yasın 16 kilo verip önundeki maçlara bakıcaksın ;)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Zaten grup kurmak ıcın ugrasıyorum su anda..Fakat cevremdekıler kurucagıma ınanmıyor..Nese yenı ınsanlarla artık..Kılo ısınıde nasıl yapıcam bılmıyorum ama zaman gosterıcek bıraz kafa toplamam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 grubunu kurduktan sonra bir kız yüzünden dagıtma salaklığını yapmazsın umarım.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 well come to hell :D saka saka fazla takma lisede adam akıllı olamassan bile üni de kesin bulursun kendini fazla dagıtmamaya calıs ve üni hedefine doru yonel ilerde cok fazla fırsatın olcak zaten kilo muhabbetine gelince body git ve kosu bandında tazılar gibi kos bak nasıl kilo veriyosun 3-4 ayda sen bile sasarsın sivilce problemin varsa onuda ablalarına sor onlar daha cok bu tur seyleri dert ediniolar sana cok pro bilgiler verirler. Ve son olarak sakın umutsuzluğa kapılma cunku o an hayata yenik dustugunun resmidir...[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gercekten yardımlarınız ıcın tesekkur ederım...Bıraaz olsun moral geldı....Sukur en azından sılvıce sorunum yok :)..Tekrar tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehehehe hayata guzel bakman için bi + daha sivilceli ablaların napsınlar simdi oturup ağlasınlar mı :D[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… helena Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 büyürsün[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Eger bır gun sevgılım olursa yazıcam buraya :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… merciman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cok abartmısın yaw. bu kaar da uzulme bence kemdinle dalga gecmeyi bilmelisin. o zaman hem eglenceli i insan olrsun hemide mutsuz olmazsın...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bazı insanlar vardır yaşından olgundur. Öyle oldukları içinde hayattan beklentileri fazladır. sen sanırım öylesin.. demişsin ki daha küçük falan demeyin ama sen daha 16 yaşındasın. tmm küçük bir yaş değil tabikide ama "sevgi bana uzak" diye topic açtırıcak kadar dertlenmene gerek yok. her şeyin zamanı var...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 16:17 tarihinde demiş ki: *!bir zamanlar fırtınalar estirirdim..* [signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 edik:yannıs msj attım .. [Bu mesaj Arekreas tarafından 22 Ağustos 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 canım benim icim acıdı yazıyı okuyunca.Daha herseyin basındasın.O baktıgın fotograflar cok degisecek.16 yas nedirki? Daha uzun bir büyüme dönemi var önünde.Hem boy olarak hem kilo olarak hemde sima olarak cok degiseceksin daha.Sıkma tatlı canını.[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 16 yaş erken mi? Yuh diyorum size.. Biz dam üstünde ceviz kırardık o zamanlar peh..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kilo vermek kadar kolay bişey yok kanımca, 2 jöle süren ortama akan gömlek giyen, iyi konuşan zaten istediği kızı tawlayabiliyo şu gezegende. Bırak yakışıklılığı dilin iş yapsın dilin. Kendine bak, futbolu seviyosan halı saha maclarına git her hafta yemek yeme, su iç bol bol, bilg başında otursan dahi 20 kilo verirsin. Sadece iradene sahip ol " bunu yememeliyim" dedikten sonra " aman lan nolcak yesem 1 tanecik beenmeyen beenmesin" tribine girme ondan sonra. sabret olacakları düşün. 82 kilodan 63 kiloya düştüm şu 1.5 ayda, ama diyorum ki kilolu iken yapım vardı çok daha yakışıklıydım ha şimdi gene yakışıklıyız ama eskisi kadar değil eheh =D *manyak överim kendmi hea*[signature][hline]Andoria Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Lonely, 14 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: 1/5 inden sonrasını okumaya içim el vermedi. ya hep diyorum yine diycem. olm daha 16 yaşındasınız nedir bu bezgin bekir durumları manyakmısınız anlamıorum ben sizi ya. :hrr: katiliyorum bu yaziya daha dur bakalim karsina neler cikacak.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 asascim, ergenlikte benzer seyleri yasayan cok insan var. Tipim kotu soyle boyle diyosun..benim can dostum diyebileceim bi adam baya kilolu laz,burnu feci, hatta gozlukte kullaniyodu biz ortaokuldayken ama o zamandan bu zamana etrafinda hep kizlar oldu..hersey kendine guvende bitiyo..sen nasi gorundugunu unutup yasa ve kendine guven arkadas,sen boylesin,teksin ve onemli meziyetlerin var kimseye bakip ic gecirecek durumun yok,akli selim efendi bi adamsin,brad pitt gibi olmana ne luzum var? kizlar illa yakisikli olsun aman aman filinta gibi olsun demez yok boyle bisey.ha olsan daha iyi olur tabi ama deilsen bunu icine dert etmenin hic bir anlami yok.dediim gibi sen kendine guvenini kaybetmissin onu geri kazanman lazim..Ayrica yurt disinda egitim gormus ve gormeye devam etme olasiligi olan biri olarak soyluyorum ki sana agzin laf yapsin kardesim..Anadilini konusuyosun ya.. ha bi de onerim bodruma git bi..Cirkinoglu cirkin kürtlerin olmayan ingilizceleriyle nasi kizlar goturduklerini izle..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Asas Arkadaşım ben Paiciğe bu mesajı yazmadan önce üye oldum forum başlıklarına bakarken direk gözüme sevgi ile ilgili forum takıldı Mesajının tamamını okudum :) Bak ben sevmeyi sevilmeyi çok ama çok seven bir insanım zaten senin formuna bu yüzden girdim Sevgi görecelidir sevgini belli etmen. He bu sadece iki karşı cinsin bir birine duyduğu şey deildir yani erkek arkadaşına annene babana abine ablana V.S herkese belli etmen lazım belli etmen lazımki insanlardan karşılık alasın hee bunu direk söyleyemiyorsan hal ve hareketlerinle belli pekala edebilirsin İnsanlara sevgi göstermeden hissettirmeden karşılık bekleme Şişmanım diyorsun arkadaşların dediği doğru kilonla barışık olamıyorsan rejim yap biraz tut kendini. Diyorsunki Sürekli netteyim evdeyim falan diye abi sen zaten bir çaba harcamıyorsun zayıflamak için sevmek sevilmek için BİRAZ ÇABA SADECE BİRAZ..... Saygılarımla...[signature][hline]Kula Bela gelmez Hak yazmadıkca Hak bela yazmaz Kul azmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende onun ıcın ugrasıyorum bır gun zayıf bır kısı olursam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Zaten grup kurmak ıcın ugrasıyorum su anda..Fakat cevremdekıler kurucagıma ınanmıyor..Nese yenı ınsanlarla artık..Kılo ısınıde nasıl yapıcam bılmıyorum ama zaman gosterıcek bıraz kafa toplamam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 grubunu kurduktan sonra bir kız yüzünden dagıtma salaklığını yapmazsın umarım.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 well come to hell :D saka saka fazla takma lisede adam akıllı olamassan bile üni de kesin bulursun kendini fazla dagıtmamaya calıs ve üni hedefine doru yonel ilerde cok fazla fırsatın olcak zaten kilo muhabbetine gelince body git ve kosu bandında tazılar gibi kos bak nasıl kilo veriyosun 3-4 ayda sen bile sasarsın sivilce problemin varsa onuda ablalarına sor onlar daha cok bu tur seyleri dert ediniolar sana cok pro bilgiler verirler. Ve son olarak sakın umutsuzluğa kapılma cunku o an hayata yenik dustugunun resmidir...[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Gercekten yardımlarınız ıcın tesekkur ederım...Bıraaz olsun moral geldı....Sukur en azından sılvıce sorunum yok :)..Tekrar tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehehehe hayata guzel bakman için bi + daha sivilceli ablaların napsınlar simdi oturup ağlasınlar mı :D[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 büyürsün[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Eger bır gun sevgılım olursa yazıcam buraya :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
merciman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 cok abartmısın yaw. bu kaar da uzulme bence kemdinle dalga gecmeyi bilmelisin. o zaman hem eglenceli i insan olrsun hemide mutsuz olmazsın...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bazı insanlar vardır yaşından olgundur. Öyle oldukları içinde hayattan beklentileri fazladır. sen sanırım öylesin.. demişsin ki daha küçük falan demeyin ama sen daha 16 yaşındasın. tmm küçük bir yaş değil tabikide ama "sevgi bana uzak" diye topic açtırıcak kadar dertlenmene gerek yok. her şeyin zamanı var...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: kaleidoscopic, 15 Ağustos 2005 16:17 tarihinde demiş ki: *!bir zamanlar fırtınalar estirirdim..* [signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 edik:yannıs msj attım .. [Bu mesaj Arekreas tarafından 22 Ağustos 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 canım benim icim acıdı yazıyı okuyunca.Daha herseyin basındasın.O baktıgın fotograflar cok degisecek.16 yas nedirki? Daha uzun bir büyüme dönemi var önünde.Hem boy olarak hem kilo olarak hemde sima olarak cok degiseceksin daha.Sıkma tatlı canını.[signature][hline]Tyrande walks on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 16 yaş erken mi? Yuh diyorum size.. Biz dam üstünde ceviz kırardık o zamanlar peh..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Kilo vermek kadar kolay bişey yok kanımca, 2 jöle süren ortama akan gömlek giyen, iyi konuşan zaten istediği kızı tawlayabiliyo şu gezegende. Bırak yakışıklılığı dilin iş yapsın dilin. Kendine bak, futbolu seviyosan halı saha maclarına git her hafta yemek yeme, su iç bol bol, bilg başında otursan dahi 20 kilo verirsin. Sadece iradene sahip ol " bunu yememeliyim" dedikten sonra " aman lan nolcak yesem 1 tanecik beenmeyen beenmesin" tribine girme ondan sonra. sabret olacakları düşün. 82 kilodan 63 kiloya düştüm şu 1.5 ayda, ama diyorum ki kilolu iken yapım vardı çok daha yakışıklıydım ha şimdi gene yakışıklıyız ama eskisi kadar değil eheh =D *manyak överim kendmi hea*[signature][hline]Andoria Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Lonely, 14 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki: 1/5 inden sonrasını okumaya içim el vermedi. ya hep diyorum yine diycem. olm daha 16 yaşındasınız nedir bu bezgin bekir durumları manyakmısınız anlamıorum ben sizi ya. :hrr: katiliyorum bu yaziya daha dur bakalim karsina neler cikacak.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 asascim, ergenlikte benzer seyleri yasayan cok insan var. Tipim kotu soyle boyle diyosun..benim can dostum diyebileceim bi adam baya kilolu laz,burnu feci, hatta gozlukte kullaniyodu biz ortaokuldayken ama o zamandan bu zamana etrafinda hep kizlar oldu..hersey kendine guvende bitiyo..sen nasi gorundugunu unutup yasa ve kendine guven arkadas,sen boylesin,teksin ve onemli meziyetlerin var kimseye bakip ic gecirecek durumun yok,akli selim efendi bi adamsin,brad pitt gibi olmana ne luzum var? kizlar illa yakisikli olsun aman aman filinta gibi olsun demez yok boyle bisey.ha olsan daha iyi olur tabi ama deilsen bunu icine dert etmenin hic bir anlami yok.dediim gibi sen kendine guvenini kaybetmissin onu geri kazanman lazim..Ayrica yurt disinda egitim gormus ve gormeye devam etme olasiligi olan biri olarak soyluyorum ki sana agzin laf yapsin kardesim..Anadilini konusuyosun ya.. ha bi de onerim bodruma git bi..Cirkinoglu cirkin kürtlerin olmayan ingilizceleriyle nasi kizlar goturduklerini izle..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Asas Arkadaşım ben Paiciğe bu mesajı yazmadan önce üye oldum forum başlıklarına bakarken direk gözüme sevgi ile ilgili forum takıldı Mesajının tamamını okudum :) Bak ben sevmeyi sevilmeyi çok ama çok seven bir insanım zaten senin formuna bu yüzden girdim Sevgi görecelidir sevgini belli etmen. He bu sadece iki karşı cinsin bir birine duyduğu şey deildir yani erkek arkadaşına annene babana abine ablana V.S herkese belli etmen lazım belli etmen lazımki insanlardan karşılık alasın hee bunu direk söyleyemiyorsan hal ve hareketlerinle belli pekala edebilirsin İnsanlara sevgi göstermeden hissettirmeden karşılık bekleme Şişmanım diyorsun arkadaşların dediği doğru kilonla barışık olamıyorsan rejim yap biraz tut kendini. Diyorsunki Sürekli netteyim evdeyim falan diye abi sen zaten bir çaba harcamıyorsun zayıflamak için sevmek sevilmek için BİRAZ ÇABA SADECE BİRAZ..... Saygılarımla...[signature][hline]Kula Bela gelmez Hak yazmadıkca Hak bela yazmaz Kul azmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bende onun ıcın ugrasıyorum bır gun zayıf bır kısı olursam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar