obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 beyler, bi arkadaş wow aldıda Blizz downloaderdan bütün patchleri çekmesi işkence, bikaç gün sürer zaten rahat :) forumda biyerlerde 1.0-1.6 English patch linkini hatırlıyorum,aramasınıda yaptım alttan ama bulamadım ne yazikki bilen arkadaşlar bi yazabilirse çok mesut olucam.. teşekkürler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 fileplanettan çekebilirsin[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/worldofwarcraft/patches/enGB/[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 offchu nın verdiği US versiyonlar içindir aman dikkat edin.fileplanette hem US hem EU versiyonları bulunuyor.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 engb deki gb great britain deil mi? ne us i? enus teki us de united states deil mi ne eu su?[signature][hline]Nova World strikes back as WildNova... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar