Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hehe çok feci oluyo ya .. Sabah bi kalktım ev boş herkes tatile gitmiş ben kalmışım .. Neyse sonra bi meyva filan yedim ( akşam yerim normalde ) 1-2 saat bilgisayarda takıldım ( geceki aktivitem ) sonra saat 2 gibi efkarlanıp başladım içmeye başladım 3 bira içmiştim ki telefon çaldı " YİEENİM GAK DA SİPORA GİDEK " diye bi ses duydum sonra spora gittim saat 4 gibi eve geldiğimde ölüyodum kafamı betona koysam uyurdum ki mekik geyiinde uyuyodum azdaha :D öyle yani feci bi şey[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sabahın 9 unda bi mangal çevircen. meyve yicen. sonra rakı iççen sonra yemek yicen. le havle[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 iki günü bir olan ziyandadır. ertesi gün ortadan sona git , sonra sondan başa dön. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar