Comebackbaby Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Selamin Aleyküm ben Beramus serverında hack yemish kişilerden sadece birisiyim . Beramus serverındaki nickim Buffmafyoqtu beramus uselreinin cogu beni tanır cünkü herkes reser olarak charımı kullanmıshtır helal olsun herkese faydalı oldugu icinde sevindim ama Şimdide benim yardıma ihtiyacım var benim 55 üstü bi prieste ihtiyacım var eger söz konusu para ise para ile satın almayada razıyım Cünkü oyun oynamayı özledim :([signature][hline]God İs My Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 56 mage e ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kardes senı hackleyen arkadas lunarın onunde rezer lık yapıo gercek nicki gameover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar