zampik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 .Net ve web programciligi uzerine actigim blog'la ilgili dusuncelerinizi ve fikirlerinizi beklerim arkadaslar... Duzenli olarak yenilemeye calisiyorum icerigi... SQL server, C# , VB.Net , HTML, ve CSS ile ilgilenen arkadaslar icin yararli olabilecegini dusundugum haberler var... Begenirsiniz umarim...Onerilere acigim.... teknoturk.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eline sağlık... konuyu ilgilenen kişilerin oldukça ilgisini çekecektir... AJAX teknolojisi baya bi hoşuma gitti... :hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zampik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Tesekkur ederim.... AJAX konusunu ayrintili incelemeye devam edecegim... Benim de ilgimi cekiyor oldukca... teknoturk.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 istediimiz alanda konu ekleyebileceğini sölemiştin siteye... CSS istiyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 güzel olmuş takip ederim kolay gelsin[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 xhandros cumhur martyn'in bloglarından sonra 4. blog olarak sık kullanılanlara ekliyorum.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 çok yüzeysel yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zampik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Nacres - CSS konusundaki istedigi degerlendirip ele alacagim daha fazla mumkun oldukca... Green_Martian - Begendigine sevindim... Umarim hosnut kalirsin hep... UltraAslan - Tesekkur ederim... Sevindim begendigine Ceday - Daha ayrintilara girmeyi denedim bi kac sefer ama baktim ki o zaman blog niteligini biraz yitiriyordu... Aralarda var oyle teknik detaya inen postlarim ancak gorundugu gibi bu sefer de cok uzuyo her bir makale... Yine de dikkate almaya calisacagim. Onerilerini belirten herkese tesekkur ederim... Goruslerinize ve elestirilerinize acigim.. http://teknoturk.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 toplist ler gitmiş çok daha güsel ve profesyonel olmuş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zampik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Evet kaldirdim toplistleri... Aslinda beni de rahatsiz ediyordu orda oyle gormek ama napalim iste nereden okuyucu gelirse sukrediyo insan ilk baslarda... http://teknoturk.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaCReS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: NaCReS, 13 Ağustos 2005 18:33 tarihinde demiş ki: istediimiz alanda konu ekleyebileceğini sölemiştin siteye... CSS istiyoz :D hala istiyoz css, ama yönetimden tık yok :D[signature][hline]http://www.nacres.tk --- kişisel sayfam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hoş olmuş cidden basit ama okunasi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Teknikte iki seviye vardır: - Teknisyenlik seviyesi: İlgili konuda tekniğin nasıl uygulandığını anlatır. - Mühendislik seviyesi: İlgili konuda uygulanan teknikler üzerine yöntemler geliştirir ve izlenecek yol üzerine öneriler sunar. Bu mühendislik yaklaşımıyla yapılmış bir çalışma olarak kendini farklı kılıyor.Tebrik ederim.[signature][hline]Tyrande walks on earth [Bu mesaj Tyrande tarafından 22 Ağustos 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zampik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Nacres - Unutmadim istegini ama ama burda bi soz var bak "I can only do so much in a day" Bi yandan sana amerikan idiomlarini da oretiyorum bak.. Css de neymis :P Ragnar - Tesekkur ederim, begendigine sevindim Tyrande - Herhalde siteyle ilgili aldigim en ayrintili en guzel yorum bu olmus. Begendigine sevindim. Muhendis seviyesinde yanilmamissin :) . Tek endisem bir makaleyi cok uzun yapip kullaniciyi sIkmak. Onu da halledersem hersey cok guzel olacak. Ne yuzeysel birakmak istiyorum konulari, ne de cok ayrintiya girip okuyucalari sIkmak... Zor ismis ortayi bulmak... http://teknoturk.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar