Obscura Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 http://66.98.138.44:8888/listen.pls Paticik Fm on air arkadaşlar..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Sonrada ben varım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Obscura, 18 October 2003 19:24 tarihinde demiş ki: http://66.98.138.44:8888/listen.pls Paticik Fm on air arkadaşlar..[hline]Mr. Molko I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it LAn obsucra olum cat cut degistirme sarkilari, Ayricada birak marlyn manson un bu sarkisini Coma White i cal lol veya tainted love ini cal ama bunu calma, Sweet dreams in en igrenc coveridir bu[hline][b]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 vays ses te karizmaymis lol.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 çat çut şarkı deiştirmedimki bağlantıdandır o sıralı listem var araya girip konuşuyorum sadece[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 tamam o zaman bir istek yapiyim Guns n Roses .Knockin on heavens door veya Soul Asylum - Run away train.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Estel on air[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Up Radyo hala yayında ufak bi kopukluk oldu ama[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Çok tak1l1yo ama ya..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar