Gallant Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2003 İhbar et olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Bsa bi ödül felan vermio ona göre, aradım sordum. bizim uni de her türlü windows photoshop max vs hepsini bedava verio sadece boş cd götürcen, ama kıbrıs olduğu için yasa yok alakalı lol direk serbest kopya bişi satmak,kullanmak vermek vb :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 norak, burda yasa var ama durum sizin ordan pek farklı değil heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 hocam bugün iyice okudum o isimler 3. sınıftan iki öğrencinin isimleriymiş. onlar kopyalayıp verio el altından yani. ama okulun bundan haberi var, daha 1 saat önce beden eğitimi hocasıyla birlikte önünden geçtik hatta millet takıldı hocam bakın 1.250 imiş diye[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 külliyen serefsiz millet. bari acık acık yapmayın ya ehu ehu bizim okuldada var ole adamlar, hocalara fln kopya cd yapıolar muzik cdleri fln cd writerla, depeche mode gecen sene cok tutuyodu aheha[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 ehe bu gün bizim okulda da başlanmış gülben in cd leri satılmaya tanesi 2.5 milyon (buralar pahalı abi :)) ve isterseniz bilimum çeşitte oyun cd program alabilirsiniz hemde garantisi benden yani çalışmazsa getirin yenisini verelim size.ayrıca ps1 oyunlarıda var sırf pc değil. okul demek ticaret hane demek zaten bişi öğrenemioz bare para kazanalım[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar