nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 arkada$lar www.sabhost.com dan bır arkadasım bana php site yapıyor paralı bu durum nasıl bır durum sızden habersız ısler gerci ... ayip oluo ama diceksiniz :-p pepelek gibi olacak ınsallah pepelegi cok sevıyorum = paticik'i yane[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†
Berk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bana php site yapıyo ne demek? anlamadım yani php kullanıyoda ne sitesi sistemi nedir? ne kadar güvenli =) açılsın bende php güvenlik testleri yaparım sitende =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 silen filan yok yahu; kendi isteğğimle pepelek yazarlığı lyricz modluğu ve müzik modluğu yetkilerimi geri iade ettim sadece; üye üye dolaşmanın keyfini sürüyorum artık kisme senin avatarın var nasıl böyle dersin demiyecek ne güzel =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Öne çıkan mesajlar