SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben assasin'im barbarian olmak istiyorum.. Geçiş olabiliyo mu yardımcı olabilirmisiniz ?[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 60 Nation Point : 10xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yeni char acarsın ancak öyle olur yani 0'dan başlarsın..Ha gm'lerle fln kontaga geçip para yedirirsen senin o asasini Cüneyt Arkın bile yaparlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Solares cidden imzadakiler seninmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Gm'e mail atsam olurmu acaba .... gold premium sahibiyim... ?[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 10xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Buzi, 22 Ağustos 2005 12:34 tarihinde demiş ki: Solares cidden imzadakiler seninmi? efet neden şaşırdın ?[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang BİR İNSANA GÖRE ; BİRDEN FAZLA İNSAN OLMAM LAZIM..... [Bu mesaj SoLaReS tarafından 22 Ağustos 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Büyük ihtimalle ya nakit para ya da yüklü miktarda knight cash ister senden , yani o charı çevirmez de yeni bir char editler sana..ama maille olmaz bu msn lazım sana GM'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ya benim duyduğum bişey var... Üzerindeki itemler ve herşeyini lvl ine kadar yapıyomuş... sadece 1 saat oyuna giremiyomuşun..[signature][hline]Nick : VW Clan : Psychosis Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Düşmanlar : CoolTang SoNuNDa BoBeRT iNDi! VW has defeated Bobert... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: SoLaReS, 22 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki: Ya benim duyduğum bişey var... Üzerindeki itemler ve herşeyini lvl ine kadar yapıyomuş... sadece 1 saat oyuna giremiyomuşun.. Yapar doğrudur, eleman savaşta manası bitince Gm arkadaşına msnden mesaj attı manam bitti diye , 2 dakika sonra cvp geldi talianın yanında 99 tane diye...herşey mümkün bu oynda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yuh[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 vay be biz bosuna oynuoz sabaha kadar o zmn:(( en iiisi en kısa zamanda wow a gecmek!!![signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Wow da çok farklı değildir.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: lancelotdulac, 22 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki: Wow da çok farklı değildir. o kadar bilgim yok ama parali oldugundan ole herkes girmiodur..[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ko da yapılan illegal şeylerin ş si wow da yoktur. warsada ilgim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende barbarim asasin dusunmuyo deilim.. lvl 61/el morad.. gm i karistirmadan halledebiliriz bi ihtimal..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
123456 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Dikkat ederseniz barbarian dan warior dışında hiçbirşey olmuyor. Yani böle bişi mümkün değil. Ha salak bir GM bulursanız. Size barbarian assasin editler serverdaki tek barbar asasin char olur bu. E tabi bunu görenlerde bug deyip geçmez. Doğa dışı bir olay çünkü. Saygılarımla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: lancelotdulac, 22 Ağustos 2005 16:43 tarihinde demiş ki: Wow da çok farklı değildir. WoW baba Blizz yaptımı ,hileye göz açtırmaz asla,Blizzard'ın genellikle sorunu characterler ve ırklar arasında dengeyi kuramamaktan olur ki , onu da zamanla patchlerle halleder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar