kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Kenderleme D grubu sen bizzat yazarmısın puan sıralamasını falan filan .. E yide diablo yazar :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 kısa ve öz: 1-Kenderleme: 1maç/3puan/+7averaj 2-Jullias: 1maç/0puan/-7averaj 3-Heren: 0maç/0puan/0averaj (:-P)[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 evet 2. maçımı yaptım liderliği kaptım. Kenderleme: 10 (5-5) HerenIstiaron: 4 (2-2) grupta son durum: 1- Kenderleme: 2maç/6puan/+13 averaj 2- HerenIstiaron: 1maç/0puan/-6 averaj 3- Jullias: 1maç/0puan/-7averaj son maç sanırım birazdan oynancak (Heren vs. Julius). kazanan 2. olarak çıkacak Kenderleme, paticiktv, istanbul not: çeyrek final eşleşmeleri a1-b2 b1-a2 şeklinde mi olcak kura mı çekilcek gene? [Bu mesaj Kenderleme tarafından 19 August 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 a1- b2 ,b1- a2, c1- d2, c2- d1 şeklinde olacak sonra yarı final sonrada final..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Klasik olarak saçmalamaya başladım diablo ya e demişim euhe bi zahmet c grubunu diablo yazıversin..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 eveet maçın sonucuna göre heren 2. oldu HerenIstiaron: 8 Jullias: 6 ilk maç: 5-3 jullias 2.maç: 5-1 heren en son durum da şöyledir ki: 1-Kenderleme: 2 maç/ 6 puan/ +13 averaj 2-HerenIstiaron: 2 maç/ 3 puan/ -4 averaj 3-Jullias: 2 maç/ 0 paun/ -9 averaj yamulduysam düzeltin eyyamcı şaibeci kender olmayalım bi de[hline][i]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 yok yok , doğru[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 aquilla selemon ve duke siz atın msg yapalım maçları[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Evet çeyrek final sisteminde değişiklik yaptım.. 1.ciler ve 2.ciler torbalardan çekilerek kura vasıtasıyla karşılaştırılacak kender dostumuz rica etti..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 A Grubu [Maçlar bitti] TheKingpin Babacum jacabo B Grubu [Oynanıyor] Bonecrusher LvL_Sabo Coldwind Peradur C Grubu [Oynanacak] Diablo Selamon aquila Duke Guybrush D Grubu [Maçlar Bitti] HerenIstiaron Jullias Kenderleme[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bu akşam her saat uyar yapalım maçları bitsin ehe[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 ben de bekliyorum rakiplerimi arkadaslar, ÖMS ile icq UIN'lerinizi yollarsanız herhangi bir saatte bitirebiliriz maçlarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Diablo 5-3 selamon Diablo 5-4 selamon Diablo 1 maç 3 puan +3 avaraj diger maclar oynanmadi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 LvL_Sabo saat 22.00 gibi pegballda olsan da bitirsek şu maçları bugün?[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 aquilla ve duke sizlede yapalım maçları artık yaws[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 hade yapalım[hline][i] qu est ce que c'est:viande [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 20 August 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 B ve C gurubda bitsin .. onlarıda gönülü arkadaşlar puan durumunu yazarsa çeyrek finale geçebiliriz.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 duke le şimdi yapicam bi aquilla kalcak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 B grubundan su anda online olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Duke 5-2 Diablo Diablo 5-4 Duke :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Duke_Guyrush:5-n0thIng:2 Duke_Guyrush:4-n0thIng:5[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 haha helal daa hızlısın;)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 pof abi kaldık böyle şampiyonluğumu nası ilan edicem şimdi.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Puan durumu soyle galiba bizim Diablo 2 maç 4 puan (avaraj aklımda diil) Duke 1 maç 1 puan Selamon 1 maç 0 puan aquilla no maç Diablo-aquilla Duke-selamon selamon-aquilla duke-aquilla maçları var daha eheh[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Duke_Guybrush v.s. Selamon maçları sonlanmıştır, işte sonuçlar : İlk maç ---> Duke_Guybrush : 4-5 : Selamon İkinci Maç ---> Duke_Guybrush : 5-4 : Selamon Maçlar çok centilmence geçti, süper hareketler vardı. Özhan Canaydın'ın hep değindiği gibi, muhteşem bir fair play ruhuna sahipti oyunumuz. E Galatasaraylı adamın hali başka :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar