Foxx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 lol , siz bi de almanyaya vize almayi deneyin. Millet konsolosluk onunde yataklar falan getirmis orda yatiyorlar sira kapmak icin. Vize verirken de paran varmi yokmu bakiyorlar, ben mesela dedemin tapularini falan goturmustum, baska turlu vermezler. Bi de basvurumdan 1.5 ay sonra cevap geldi cunku o belgelerin hepsi ankaraya gidiyor orda onaylanip geri geliyor ( izmirdeydim ). O yuzden hafife almayin bu isi, hele ucak bileti falan kesinlikle almayin onceden.[hline] ICQ : 5675505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 hakkaten 1 aydan kısa kalacaksan al schengeni.ne ugrasıyorsun ki.zaten kimse seni yolda cevirip pasaport sormaz oralarda basını belaya sokmazsan.zaten yazın italya turist dolu onune gelene pasp. bakamazlar. yunanistan kons. 2 gunde veriyordu gecen sene 50 $ a yakın veriyodun.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: tsubasa, 30 June 2003 22:35 tarihinde demiş ki: hakkaten 1 aydan kısa kalacaksan al schengeni.ne ugrasıyorsun ki.zaten kimse seni yolda cevirip pasaport sormaz oralarda basını belaya sokmazsan.zaten yazın italya turist dolu onune gelene pasp. bakamazlar. yunanistan kons. 2 gunde veriyordu gecen sene 50 $ a yakın veriyodun.[hline]Est solarus oth mithas ???????[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 iki sene yazlari hollanda ya belcika almanya fransaya tatile gittim. Yesil pass rlz :) Hic bir kerede pasaport sormadilar . hollandaya ucagim vardi ordan sehir gezer gibi tum avrupai dolastim arabayla valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Uçak biletini önceden alanlarla ilgili söylenen sözlere cevaben yazıyorum; vize başvurusunda gidiş-dönüş uçak biletini de görmek istiyorlar, ama vize alırsın diye bir garanti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: GEMINIhacked, 01 July 2003 11:29 tarihinde demiş ki: Uçak biletini önceden alanlarla ilgili söylenen sözlere cevaben yazıyorum; vize başvurusunda gidiş-dönüş uçak biletini de görmek istiyorlar, ama vize alırsın diye bir garanti yok. ağzına sağlık ben hep sölicem unutuyorum[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Uçak bileti rezervasyonu ve kalacak yer rezervasyonu şart. Ayrıca konsolosluk yetkililerin neredeyse %90 ı kendini bişi sanır ve elinden geldiğince kötü davranır. Güvenlik görevlisi italyandan fazla italyandır mesela. Kendi memleketini hor gören bir grup insan müsvettesi oldukları kabul etmek en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yesil pasaportumun suresinin dolmasiyla pazartesi italyan konsoloslugundan vize alma maratonuna katilmak durumunda kaliyorum. bakalim ne olacak.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 İtalyanlar belli bir meblanın üstündeki banka hesabı cüzdanını gördüğü anda vizeyi veriyo diye biliyorum. Hurafe olabilir başkasının yalancısıyım ama yapar bu italyanlar bilirim :P[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Ahmuriel, 11 July 2003 23:17 tarihinde demiş ki: İtalyanlar belli bir meblanın üstündeki banka hesabı cüzdanını gördüğü anda vizeyi veriyo diye biliyorum. Hurafe olabilir başkasının yalancısıyım ama yapar bu italyanlar bilirim :P[hline]I take the path less traveled. onu roma,milano caddelerinde cuzdanini kabarik gorunce yavasca yaklasip alip goturmek seklinde yapiyorlar.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahmuriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Napoli ve Sicilya ahalisi onları yankesicilik konusunda es geçmen konusunda çok alınabilir yanlız belirtiym.[hline]I take the path less traveled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 napoliye gidiyorum zaten =) bir kere ucundan dondum birdaha okadar dikkatsiz olmam zaten. Adam cuzdanimi almak icin uzanmis, bende saf saf yol tarif ediyorum =)[hline]blinded by fear of life [Bu mesaj Dojorel tarafından 11 July 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ben gittim alman konsolosluğuna (ama tipim gavur gibidir :P) neyse verdiler bana ama yaz okulu için.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar