Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Bazi seyleri gormezsin ama hissedersin, aciyi goremezsin ama kendine tokat at bakalim hissedicekmisin? Aski goremezsin ama sevdigin kizi gordugunde elin ayagin birbirine girecekmi? Ya da nefes aldiginda hava soludugunu hissedicekmisin? Nefret ettigin birini gordugunde bir anda kin besler gibi ona kotu kotu bakacakmisin? Bunlarin hepsini gorursun, ama Tanri cok farklidir, onu ne gorursun ne hissedersin...[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 ateistler tanrıyı görmediklerinden inanıyorum demezler ztn var mı oyle bir şey aranızda "ben tanrıyı gordum ondan inaniorum abi" diyen var mı? yok tabi bu sırada bu muhabbet tanrı allah diye uzarsa kal gelir bu topice(ahahah ne dedim ya)[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 uludaggazoz :P ben çok safım ne deseniz inanırım :) görmeme fln gerek yok[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bu da geçer birtanem boş ver üzülme ...[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar