megakill Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Arkadaşlar ben Daoc'a yeni başlamak isteyen bir oyuncuyum. sitenizdeki bilgileri ve guildleri elimden geldiğince ve anlaayabildiğim kadarıyla okudum,tabii ki oyuna yabancı olduğum için alyanamadığım bir çok terim oldu. Şimdi öncelikle oyunu yükleme ve kurma konusunda yardıma ihtiyacım var.Daoc'un full sürümünün olduğu site verilmiş ,sanırım önce onu indiricem,daha sonra onun üzerine catacombos patchini indirmem lazım sanırım,peki her ikisi için ayı cd-keyler mi satın almama gerekiyor?Yardımınız için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Toa li client indirilebiliyor sanirim siteden , fakat sana cd keyler gerekiyor. amazon.com dan DAoC platinum alirsan klasik daoc SI ve ToA ya sahip olursun, bundan ayri sekilde istegine bagli olarak Catacombs eklentisinide yine amazon.com dan satin alabilirsin.sadece cd key satan bir yer oldugunu sanmiyorum.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 www.elite-guides.com sitesinden sadece USA serverlarının cd keylerini alabilirsin[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar