Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Evet ördeklerimin 2 hafta önce birinin yardımı ile çektiğimiz resimleri yolluyorum :) şimdi büyüdüler tabiki neyse biri daha büyük biri daha küçük sanırım yaş farkı :-p ben size büyük ördeğin resimlerini yollıyayım adı bahar: Buda küçük ördeğin resimleri büyüğe göre daha sevimli bunun adıda naci :) Not:ordaki telefon bana ait değil ayrıca ben resmi çekiyorum tutanda başka birisi o zamanlar bunları tutmaya alışamamıştım neyse :)[hline]===> orc_lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Çok sıkmışsınız balığı.[hline]:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi ördek besledim ben kucaman oldu hayvanat bahçesi zevkle aldı sonra:) ama en iyi anladığım özelliği kutuda çok ötüyo bi ayna alıcaksın koyucaksın köşeye asla kaçmaz ben öle besledim ortalıkda dolaşıyodu valla:)(seninkide öle yapar gibime gelio:) ) bide çok kaka yapıo bez dayanmio[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 :) bahçemiz var oraya atıyor annanem saolsun şu sıralar bakıyor zaten köpek gelirse bunları ham yapar o yüzden burda değirmen diye biryer var oraya vereceğim :) neyse valla benimki karpuz bile yiyor bahçede böcek kalmadı daha sonra sokağa çıkıyor böcek topluyor geri geliyor alışmış keratalar :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 benimki ablamın feci gür bi bitkisini tamamen yemişlerdi:) bi baharat bitkisi susam gibi idi[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bizde fazla yeme olmadı neyseki yeselerdi babam delirirdi :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 minnicik şey ne yicek bea husky ne kadar yicek bide onu düşün:) hehe[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 aha sen öyle san bunlar canavar gibi :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 5 6 milyona bulgur almadınmı sen[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 o değirmende bunlardan onlarca var hayvanat bahcesinden daha ii orası doğa ortama daha yakın[hline][Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 vallahia annem saolsun hertürlü şeyi denedi bulgur veriyoruz tabi prinç su karpuz ne atsan maşallah :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 civcivler yumurta yiyiodu Ankara'da:) Cannibal![hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Chemical, 12 July 2003 02:48 tarihinde demiş ki: abi ördek besledim ben kucaman oldu hayvanat bahçesi zevkle aldı sonra:) kandırmışlar seni hayvanat bahçesine veriyoruz diip üzmemek için. aslında sokağa atmışlardı onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Raid3r hayvanat bahçesine götüren bendim[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 hayvanı öldüreceksin[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yahu onu daha hafif tutsam elinden çıkıyorlar yine ben en hafif tutanım diğerlerinin tutuşunu görseniz bende acıyorum yani :([hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ördeği ÖRBÖRCH yapmada naparsan yap:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 one be :-?[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 o zaman hayvanat bahçesi kandırmış seni tamam diip almış adam götürüp arkada kesip yemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ehuehe olabilir :lol: benimki garantili çogu kişi oraya veriyor ayrıca gidip bakıyorum cidden varlar yani bakılıyor falan :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Fantazi Master The Raid3r :) Bidefada uçak kullanmak fena olmazdı felan dedim oyununu oyna dedi ayni his diil yercekiminden kurtulduğunu hissetmek sağa bakınca duvar diil bulut görmek lazım dedim Uçağa bin laptopla uçak oyunu oyna dedi[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Başka şeyi tutuyormuş gibi töbee :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: theKingpin, 12 July 2003 03:52 tarihinde demiş ki: Başka şeyi tutuyormuş gibi töbee :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan acıdı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 abi ya........hatırlattın benim ölen ördeğimi şimdi..........[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 latopta uçak şeyimi hmm nasıl olacak hangi oyun :-p ah ah anlıyorum o şirin şey neden ölmüştü acep :([hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar