Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 askerlik yoklaması için gerekli belgelerin tam listesini almam gerekti bugün. gebze askerlik şubesini arıyım dedim.. numarayı cevirdim, bi ev cıktı. yanlıs oldu dedik harelde, bi daha cevirdik gene ev cıktı. telefona cevap veren de bi tane kadın. bunların ev telefonu gebze askerlik şubesininkiyle aynıymıs. (alan kodları da aynı) kadın bana yarım saat sonra arayın, o zaman askerlik şubesi düşer dio, simdi aramayın.. ben kitlendim resmen, nası iş bu ya. hatta işin rezilligine bakın gebze askerlik şubesi için 01..02/12 ye kadar giden 12 hat var. 01 ve 11 den bu kadının evi cıkıo. lol yuh diyorum baska birşey demiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 e harbi yuh[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 şaka gibi... pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 vardiyali heueuehu[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 edit konuyu yannış anlamışım galiba.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Ağustos 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 muahauhuah :lol: nasıl iş bir anlasam abi nasıl verebiliyolar aynı numarayı ya fatura neye göregeliyo kadına fatura gelmiyosa bal gibi olur itiraz etmezler ki :lol:[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 aheaheaeh çok güzel yahahh[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Okurken bile kafam karıştı:-p[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 zuhhaha harbiden bu cedayin şansı yıkanmışmıyıdn bugun :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 mauha aynı numarayı nası veriolar ya :D cep telefonu fln yok mu bu askerlik şubesinin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 12 hatın hepsi kadının evine çıkıyor hmm, kadında bir iş olmasın?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar