kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Arama yaptım "the island" adında bulmadı bişicik onun dışında ada diye varsa zaten bi ton ada ile alakasız şey buluyor kelimeler arasında o yüzden kusura bakmayın :) eheh Onun dışında çok beğendim bilimkurgu ve aksiyon karışımı gayet güzel olmuş.Başrollerinde ise; Ewan McGregor,Scarlett Johansson,Sean Bean gibi oyuncular oynuyor.Tavsiye ederim yani ;-)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Tavsiyen için teşekkürler. Zaten listemde olan bir film. İlk fırsatta izleyeceğim.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Film gelecekte geçiyor bu arada hayal gücü çok güzel kullanılmış teknolojiler falan çok beğendim onuda :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya bi fragmani var, ellere şenlik. filmde ne olup biteceğini söylüyor. fragman değil özet olmuş başka bi atraksiyonu var mı acaba? neyse alim izlim bugün[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar